To je to što me zanima!

Brankica o poljupcu s farmerom Mijom: 'Ako vidim da muškarac grize i sviđa mi se, zašto ne?'

Mijina zlatna djevojka komentirala je i ostale cure pa poručila da joj nije jasno zašto su ljubomorne. 'Ipak smo mi žene nekih zrelih godina pa bismo se tako trebale i ponašati', rekla je Brankica
Vidi originalni članak

Brankica Kobasić je zlatna djevojka farmera Mije Bošnjaka, a brzo su 'kliknuli' kada su se upoznali u 'Ljubav je na selu' te je jedna od kandidatkinja koje je pozvao na svoje imanje.

NOVI TJEDAN, NOVI KANDIDATI Delicije u Večeri za 5 pripremit će pet dama od kojih je jedna žarila i palila u Ljubav je na selu

- Mijo nas je dobro dočekao. Smještaj je bio ok. Ali osobno mi nije krevet odgovarao, ali što sad? Uglavnom, dobro je - ispričala je Brankica za RTL.

Otkrila je i kako bi voljela da je dobila svoj prostor.

- Pa iskreno, voljela bih da sam dobila svoju sobu. Katica me još od upoznavanja u 'Ljubav je na selu' ne može vidjeti. Kakva je, takva je. Mislim da je ovo bio dogovor između Mije i Ksenije jer Ksenija je damica... Ne znam zašto. U biti, sve bismo mi htjele imati svoj prostor, ali eto. Nisam mogla birati prva - poručila je.

'LJUBAV JE NA SELU' Riva i Smilja prigovorile Branku zbog soba pa im rekao: Sve sam dao od sebe da vas zadovoljim!

- Ne sviđa mi se boravak u sobi s Katicom jer me baš ne podnosi i primjećuje se da me ne može ni vidjeti - objasnila je dalje.

Kaže da Katica nije takva prema Kseniji nego samo prema njoj.

- U prošloj sezoni kad sam bila kod farmera Zvonka, imala sam isti problem sa Smiljom. Ne znam zašto, je li to neka ljubomora među ženama? No ipak smo mi žene nekih zrelih godina pa bismo se tako trebale i ponašati - otkrila je Brankica.

Komentirala je i Mijin potez, odnosno to što je namjestio Katicu svom rođaku.

'LJUBAV JE NA SELU' Humanitarni farmer Radoslav priznao: 'Nisam došao u emisiju zbog novca, sve sam poklonio'

- Katica ne da disati Miji, još kod upoznavanja na početku. Gdje je Mijo, tamo je i ona. Grubo zvuči, ali tako je. Nekako je napadljivo. I Miji je to krenulo na živce - objasnila je dalje, a i komentirala svoje poljupce s farmerom.

- Ako vidim da muškarac 'grize' i sviđa mi se, onda ok. Ako mi se ne sviđa, onda se povlačim. Ma kakva ljubomora! Nisam je pokazivala ni prošle godine kod Zvonka - zaključila je Brankica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 02.10.2023.

    Brankica je simpa, ali ona plava gđa mi je top!

Komentiraj...
Vidi sve komentare