To je to što me zanima!

Brad: Angelina i ja imamo puno vremena za sebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne vjerujem u Boga, rekao je Brad Pitt njemačkom Bildu. Novinar ga je pokušavao zbuniti brzim pitanjima. Glumac mu je odbrusio
Vidi originalni članak

Ne vjerujem u Boga, rekao je Brad Pitt (46) njemačkom Bildu. Novinar ga je pokušavao zbuniti brzim pitanjima. Glumac mu je šarmantno odbrusio: “Ha! Ja sam otac šestero djece. Moram biti brz i fokusiran”. Dodao je da on i Angelina ajaolie (34) imaju dosta vremena za sebe.
- To je vrlo važno za vezu - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kalimeroNa2 26.07.2009.

    Zivili 24sata! Joj urnebesa :) pisate uz vjetar, nije dobro za frizuru!

  • kalimeroNa2 26.07.2009.

    ha...bar je stajao vise od 5 minuta...bice admin otiso na WC :)

  • kalimeroNa2 26.07.2009.

    e sad...pohvale adminu na neobrisanom komentaru! Svakako prihvacanjem tudjih kritika, ponajvise Vasih citatelja (i ja sam taj, od prvog broja), pokazujete zrelost i dostojnost novinarskog zanata! Meni nije u cilju vrijedati i omalovazavati vec pokusati shvatiti kriterije koje primjenjujete za brisanje postova. Ponekada sam cin brisanja vrijeda i omalovazava Vaseg citatelja, iako u vecini slucajeva imate puno pravo brisanja radi nesuvislih komentara. Svakako podrzavam vasa pravila komentiranja dok god se i vi pridrzavate istih. Isprike adminu na ostrijim komentarima, nije bilo u cilju vrijedanja Vase cijenjene osobe. Inace, hvala cijelokupnom timu 24sata za pruzanje dobre zabave i vijesti od kuce. Radim vani pa mi je svakako ovo najlaksi nacin "kominiciranja" sa domovinom. Srdacan pozdrav! Kalimero ( zadrzavam pravo anonimnosti :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare