To je to što me zanima!

Božidar pobjednik, Stela treća! Gledatelji zadovoljni: 'Dobro je da Jelena nije pobijedila...'

Još je jedan tjedan 'Večere' završio, a komentari su različiti - od pohvala do kritika
Vidi originalni članak

Ovotjedno izdanje 'Večere za 5' došlo je do kraja. Božidar Hasan odnio je pobjedu nakon što su se kandidati odlučili za njega, budući da je u konačnici bodovno bio izjednačen s Jelenom, sa po 39 bodova. 

'VEČERA ZA 5' Božidar iz Švicarske odnio je pobjedu: 'Ostao sam bez teksta, sve sam ih već pozvao na feštu'

Domaćica večeri, Stela Pavičić iz Varaždina, završila je na trećem mjestu. Priredila je ukusnu večeru za ekipu, a za nju je osvojila 34 boda. Od Božidara i Jelene dobila je sedmice, dok su joj Božena i Jerko udijelili desetke.

Gledatelji su cijeli tjedan imali snažno mišljenje o Jeleni, čiji im se komentari i kritike nisu svidjele, a ni petak nije bio iznimka. 

- Stela je cijela simpatična i mila osoba. Žao mi je što je gospođa Jelena zapravo čangrizavo biće jer mi se u početku, baš, baš svidjela - poručio je ljubitelj kulinarske emisije

VEČERA ZA PET Gledatelji oduševljeni Jerkovom večerom: Kralju! Ovo je večera godine, nasmijao si me do suza

- Jerko i Božena bili su predivni, Božidar na kraju niskom ocjenom sve upropastio jer Stela se baš potrudila. Ali dobro je da Jelena nije pobijedila - dodali su. 

Stela je društvu pripremila quiche od slanine, šunke i mozzarelle, ragu od svinjetine, povrća, rajčica sa tjesteninom te tortu breskve. Iznenadila ih je i poklonom za kraj, a gledateljima se izbor jela jako svidio. Ipak, zbog proglašenja pobjednika, lagano je pala u drugi plan. 

- Za mene je Božena pobjednica, a Jelena mi se nimalo nije svidjela. Stela je super, za jednu mladu osobu iznad očekivanja i vrlo pametna u izjavama - pisali su dalje. 

'VEČERA ZA 5' Hrana je bila dobra, atmosfera baš i ne? 'Trebala je pokrenuti neku temu, tako je po bontonu'

S ovim komentarom složili su se i drugi. 

- Ni Božidar ni Jelena nisu zaslužili pobjedu. Gospođa Božena je carica za sve njih - mišljenja su nekih.

Podsjetimo, Božidar je za kraj rekao da nije očekivao pobjedu, ali nije mogao skriti sreću. 

- Ostao sam bez teksta, uopće nisam očekivao pobjedu. Njih sam već pozvao na feštu kod mene idući tjedan, ne znam, hvala vam lijepa, što drugo da kažem - poručio je.

POGLEDAJTE KAKO SU NAM MOSTARCI OBJASNILI ŠTO ZNAČI IZRAZ 'BOLAN':

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare