To je to što me zanima!

Bono Vox odao počast Alekseju Navaljnom tijekom koncerta

Frontmen grupe U2, Bono Vox na svom je koncertu u Las Vegasu govorio o borbi za slobodu, a zatim je odao počast ruskom čelniku
Vidi originalni članak

Frontmen grupe U2, pjevač Bono Vox (63) odao je počast nedavno preminulom ruskom oporbenom čelniku, Alekseju Navaljnom tijekom koncerta u Las Vegasu.

PLIJENIO PAŽNJU Bono je stigao na crveni tepih Sarajevo film festivala: Već iz kombija mahao je prisutnima

Prije nego što je otpjevao pjesmu 'Don't Dream It's Over' grupe Crowded House, Bono je govorio o borbi za slobodu.

- Sljedeći tjedan bit će dvije godine otkako je Putin napao i pokušao uništiti teško stečene slobode ukrajinskog naroda - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sljedeća će biti Poljska, sljedeća Litva, Istočna Njemačka. Tko zna gdje će ovaj čovjek ili neće. Ovim ljudima sloboda nije samo riječ u pjesmi. Za te ljude sloboda je najvažnija riječ na svijetu. Toliko važna da se Ukrajinci za nju bore i umiru. I toliko je važna da se Aleksej Navaljni odrekao svoje - zaključio je.

ČEKAJU SE I OSTALE ZVIJEZDE Bono Vox stigao je u Sarajevo: Večeras će doći na crveni tepih poznatog filmskog festivala

- Navodno Putin nikada, baš nikada ne bi izgovorio njegovo ime. Pa sam pomislio večeras, ljudi koji vjeruju u slobodu moraju izgovoriti njegovo ime. Ne samo zapamtiti, nego reći - rekao je Bono, predvodeći publiku u uzvikivanju 'Aleksej Navaljni' preko uvodnih akorda pjesme grupe Crowded House.

Bono je i prije podržao Ukrajinu. On i gitarist Dave Evans nastupili su u svibnju 2022. na stanici podzemne željeznice Khreschatyk u Kijevu.

OPISAO CIJELI ŽIVOT Bono Vox objavio memoare, pisao o odrastanju i tragediji

Stanice podzemne željeznice često su korištene kao skloništa od bombi u gradu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare