To je to što me zanima!

Bojana videom slatkog ljubimca sve raznježila: Ovo je ježić Migo

Dragi roditelji, iako je neodoljiv, nemojte se dati nagovoriti, našalila se glumica Bojana kojoj je ježić postao još jedna slatka briga. On je rođendanski poklon za glumičinu kći Zoe (10)
Vidi originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) ima novu zanimaciju, veselje, ali i obavezu. Ima novog kućnog ljubimca. U njezin dom 'uselio' se afrički patuljasti jež. Njih se selektivno uzgaja za kućne ljubimce, a Bojana je video podijelila na društvenim mrežama. Maleni Migo, kako su ga nazvali, zapravo je rođendanski poklon za glumičinu kći Zoe (10). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi roditelji, iako je neodoljiv, nemojte se dati nagovoriti - našalila se Bojana kojoj je ježić postao još jedna slatka briga.

- Zajedno čistimo kavez, ali pitam se koliko će to potrajati - dodala je. Pokazala je kako ga hrani mrkvom, a potom ga je fotografirala dok se Zoe sklupčao u ruci.

Afrički patuljasti jež izgledom je sličan europskom ježu, samo je kraći. Dolaze u raznim varijacijama boja, uključujući albino patuljaste ježeve.

Kao kućni ljubimac živi između pet do devet godina, a preporučuje se ljudima s puno obaveza. Naime, ježevi su noćne životinje koje veći dio dana spavaju, a sve uključujući i igru obavljaju noću. 

UŽIVAJU NA PELJEŠCU Bojana raznježila fotografijom s mamom: 'Oprosti, zasjenila te'

Jež nije jedini kućni ljubimac u Bojaninom domu. Ranije je pokazala kako ima i psa. Napisala je kako on vjerno gleda i čuva kuću dok ona spava. 

Bojana je 14 godina u braku s glumcem Enesom Vejzovićem (43) i imaju dvoje djece, sina Raula i kćer Zoe

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Viktoria 16.09.2020.

    Da nije slučajno od Pišekice

  • BabaYaga 16.09.2020.

    Je l' to nestali afrički jež?😲

  • 16.09.2020.

    Presladak ♥️♥️😍

Komentiraj...
Vidi sve komentare