To je to što me zanima!

Bojana Gregorić Vejzović otkrila svoju vitku liniju u badiću, ljudi oduševljeni: Kao morska sirena

Pronaći mjesto u koje se voliš vraćati, napisala je u opisu Instagram objave uz koju je dodala i pjesmu 'On the Beach' Chrisa Ree iz 1986.
Vidi originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (52) uživa u ljetu, a to je dokazala i novim fotografijama s Pelješca, gdje često ljetuje, na svom Instagramu. Objavila je dvije fotografije u jednodijelnom kupaćem kostimu maslinasto zelene boje i tako pokazala svoju vitku liniju. 

- Pronaći mjesto u koje se voliš vraćati - napisala je u opisu objave uz koju je dodala i pjesmu 'On the Beach' Chrisa Ree iz 1986. godine. 

RASTU CELZIJUSI Nives diže temperature jače od toplinskog vala, a ima i poruku za sve hejtere: 'Poljubi me u...'

'Morska sirena', 'Kraljica ostaje kraljica', glasili su komentari ispod objave, a u njima se javila i televizijska voditeljica Jelena Glišić koju je fotka također oduševila. 

Nedavno je Bojana javno podijelila jedno negativno iskustvo koje je doživjela u karijeri kada je bila u dvadesetim godinama.

PROCIJENITE SAMI... Halle, je li ovo haljina ili donji veš? Evo u čemu je glumica (57) stigla na premijeru novog filma

- Radili smo predstavu 'Richard III', ja sam tada igrala Lady Anne. Nije to lijepo možda reći, ali uistinu se s tom redateljicom nikako nisam slagala. To su te neke suradnje koje, kada odradiš, onda isto tako odrasteš na toj sceni i sreća u nesreći je da u umjetničkim krugovima ne postoji tzv. politička korektnost, umjetnici kada rade i stvaraju umjetnost da bi je zaista stvorili moraju biti potpuno iskreni - ispričala je te dodala kako joj je bilo jako teško raditi te da je jedva čekala da taj projekt završi - rekla je u podcastu 'Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zlatna Vuga 14.08.2024.

    Uvijek je bila vitka, zgodna i lijepa. A da je baš neka glumica, i nije.

  • dobro.jutro 14.08.2024.

    nek se digne u 6 ujutro kuha pere djeca posao kasnije kopanje u vrtu bez sugga daddya bi vidjeo dal bi se ovako hvalila

  • ćufta 14.08.2024.

    Kao da je morskoj sireni ispao prut putem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare