To je to što me zanima!

Bobbi Kristinu je dečko Nick Gordon ipak brutalno istukao

Bobbi se neposredno prije nego što su je našli bez svijesti u kadi, htjela naći s prijateljicom kako bi joj ispričala da je Nick tuče jer je opsesivno ljubomoran
Vidi originalni članak

Kći pokojne pjevačice Whitney Houston, Bobbi Kristina (22), šest mjeseci leži u induciranoj komi, a sad je podignuta optužnica protiv njezina dečka Nicka Gordona (25). 

U njoj se navodi da ju je zlostavljao i krao njezine stvari, a dok je Bobbi bila u bolnici, s njena računa podignuo je oko 75.000 kuna. Tužitelj navodi da se Bobbi neposredno prije nego što su je našli bez svijesti u kadi, htjela naći s prijateljicom kako bi joj ispričala da je Nick tuče jer je opsesivno ljubomoran.      

Idi na 24sata

Komentari 37

  • alladin_1 28.06.2015.

    šta reći nego ono što ja govorim svim svojim frendicama. Nitko ali baš N i t k o na svijetu nema pravo izderavati se na nikoga, a pogotovo ne dignuti ruku !!!

  • lena28 28.06.2015.

    samo me zanima ako ju je brutalno istukao kako nije imala nikakve ozljede? mislim podljeve i slicno? bar nisu to objavili kad su ju nasli nego su rekli da nije imala fizickih ozljeda na sebi... pa eto, bas mi nije jasno

  • ŽelimirPolaček 28.06.2015.

    Treba svakog muskarca na muke stavit udari li zenu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare