To je to što me zanima!

Bivšu Disneyjevu zvijezdu na posljednjim fotkama paparazza malo bi tko uspio prepoznati

Demi je odlučila da se ne poistovjećuje sa sobom samo u ženskom rodu, već želi da ju sugovornik oslovljava u množini, s 'ona'. Nakon istupa novog rodnog identiteta u javnosti, pjevačica je promijenila imidž
Vidi originalni članak

Pop pjevačica Demi Lovato (29) poznata po negativnim iskustvima s drogom i alkoholom, nedavno je otkrila da je nebinarna te da se ne poistovjećuje niti sa ženskim, niti s muškim rodom. Nakon što je svijetu rekla kako se osjeća, polako je počela mijenjati svoj imidž, pa je sada češće u opuštenom i manje ženstvenom izdanju, a ima i kratku kosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim s alkoholom i drogom, Demi većinu svoje karijere koju je započela još dok je bila djevojčica bori s poremećajima u prehrani. O svim problemima je vrlo otvorena, a snimila je i dokumentarac o predoziranju iz 2018., kad je gotovo izgubila život.

Demi je odlučila promijeniti svoj imidž, a ni ne opterećuje se kilažom. Fotografirana je u opuštenoj šetnji u pratnji zaštitara, a na sebi je imala majicu s printom, crne hlače i sportske tenisice. Kratku kosu prekrila je žutom šiltericom, a lice sunčanim naočalama.

POGLEDAJTE VIDEO Demi Lovato ljubila je djevojku na raskošnoj zabavi Paris Hilton

Nedavno je najavila novu dokumentarnu seriju pod nazivom 'Unidentified' koja prati pjevačicu i njezine prijatelje tijekom avanture u nacionalnom parku Joshua Tree tijekom potrage za izvanzemaljcima.

Demi je o tvojim psihičkim problemima otvorena, pa je ispričala da je žrtva seksualnog nasilja iz tinejdžerskih dana, što joj je bila velika trauma. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU POLIGRAFA S MIMIERMAKEUP: 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Rara Avis_1 24.09.2021.

    a tužno...šta reći..:/

  • iznervirana 24.09.2021.

    sad kad vidi ove fotke opet ce se predozirati...

  • Popy_1 24.09.2021.

    Eto kad skrenes..neznas jesi li musko il zensko

Komentiraj...
Vidi sve komentare