To je to što me zanima!

Bivši dečko Dua Lipe objavljivao uznemirujuće poruke nakon što je ona izašla u javnost s drugim

Anwarova i Duina dvogodišnja veza završila je 2021., a The Sun je izvijestio da je par dospio u 'krizu' jer su puno putovali
Vidi originalni članak

Anwar Hadid (23) šetao je u ponedjeljak ulicama New Yorka nakon što je objavio niz uznemirujućih poruka na Instagramu. Na to ga je potaknula njegova bivša partnerica Dua Lipa (27) koja je nedavno službeno izašla u javnost s novim dečkom Romainom Gavrasom (41). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica i 14 godina stariji režiser su za prvi službeni izlazak odabrali 76. Filmski festival u Cannesu.

Anwar, koji nije precizirao kome je objava bila namijenjena, objavio je selfie uz uznemirujuću poruku: 'Pokušavam ga ne pronaći i ubiti'.

Mlađi brat poznatih manekenki Gigi (28) i  Belle Hadid viđen je u šetnji s prijateljima samo nekoliko sati nakon 'poruka'.

Inače, Anwarova i Duina dvogodišnja veza završila je 2021. godine, a The Sun je izvijestio da je par dospio u 'krizu' jer su bili previše odvojeni. Pjevačica kosovarskih korijena je godinama bila bliska prijateljica njegovih sestara.

Još u ožujku su izvori tvrdili da su se Lipa i Gavras, koji su u nedjelju izgledali zaljubljenije no ikad na francuskoj rivijeri, 'u tišini upoznavali mjesecima'.

 

- Uživali su u zajedničkom vremenu. Par je upoznao svoje bliske krugove ljudi tijekom blagdanskog razdoblja i imaju puno toga zajedničkog - rekao je izvor za The Sun.

Redatelj je prethodno ljubio i pjevačicu Ritu Oru, pa se čini kako pada na djevojke s Balkana, jer je Rita rođena u Prištini.

Anwar i Dua prvi su put potaknuli glasine o romansi u lipnju 2019. nakon što su viđeni kako na British Summer Time Music Festivalu u Londonu. Ubrzo nakon toga zajedno su prisustvovali Tjednu mode i debitirali na crvenom tepihu kao par na dodjeli American Music Awards.

 

U kolovozu 2021. Anwar je djevojci posvetio objavu na Instagramu u čast njezinog 26. rođendana: 'Sretan rođendan, djevojko mojih snova. Volim te zauvijek i uvijek.'

Tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa 2020., Dua i Anwar živjeli su zajedno u Londonu. Također su provodili vrijeme zajedno na farmi njegove mame Yolande Hadid (59) u Pennsylvaniji. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ping-pong 24.05.2023.

    Spominje se društvo, krug ljudi, dvije sestre, ubojstvo, redatelj, bivši dečko i na slici jedan slatki psić. E to mi je zapelo za oko, ne dajte se prevariti, upravo taj pas je ključ cijele zbrke. On zna sve tajne, njega treba ispitati, zvati Milana, saptača psima, da mu šapne koje pitanje, tko je tu kriv i tko će koga ubiti?

  • 24.05.2023.

    Na prvi znak ljubomore bježi koliko te god noge nose a ako dozvoliš drugi onda si za treći ipak sama kriva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare