To je to što me zanima!

Bivša supruga Saše Popadića iz 'Boljeg života': 'Svi smo tužni, njegovi roditelji sad jako pate'

Ostali smo u jako dobrim odnosima. Naša kćer i njeno dvoje malaca, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja uvijek ćemo voljeti Borisa, a sada smo svi jako tužni pa molimo za razumijevanje, rekla nam je
Vidi originalni članak

Rijetko se u životu sreće takav izuzetan čovjek, pametan, talentiran, duhovit, sjajan zanimljiv tip, takav je bio uvijek, rekla nam je Renée Pennanen, bivša supruga Borisa Komnenića.

Glumac je preminuo nakon teške bolesti u 64. godini, piše Kurir. Publika ga najviše pamti po ulozi Aleksandra 'Saše - Guze' Popadića iz serije 'Bolji život'. Sa Zagrepčankom Renée dobio je kćer Nike Komnenić.

- Ostali smo u jako dobrim odnosima. Naša kćer i njeno dvoje malaca, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja uvijek ćemo voljeti Borisa, a sada smo svi jako tužni pa molimo za razumijevanje, pogotovo što Borisovi roditelji sada jako, jako pate - kazala nam je glumčeva bivša žena.

preminuo Boris Komnenić Saša Popadić iz 'Boljeg života' oženio je Zagrepčanku, a kćer nije vidio godinama zbog rata

Boris je jednom prilikom za beogradski Story progovorio o razvodu.

- Moj brak se slavno završio, pošto se razvod pokazao kao odlično rješenje. Bio je to jedan od najljepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Renee i ja se nismo dovoljno poznavali prije vjenčanja, onda smo počeli se upoznavati i nije nam se svidjelo ono što smo spoznali - ispričao je.

U intervjuu je otkrio kako zbog razdvojenosti nije stigao učiti kćer životnim vrijednostima.

- Jer je tijekom ratnog vihora živjela s majkom u Hrvatskoj. Nismo se vidjeli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspio dobiti vizu kako bih otišao ih posjetiti. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utječe na mene, pokušava me učiniti zrelijim i boljim - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 01.04.2021.

    predobra serija. Svake toliko je pogledam i baš se vratim u one sretne tinejđerske dane

  • Bob Rockk 07.03.2021.

    Zašto se u srbiji kaže "Slon" kad je u celom svetu Elefant?!

  • VilaVelebita2001 07.03.2021.

    Kpga briga za tamo neke srbijanske serije? Proslo svrseno vrijeme. Hvala Bogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare