To je to što me zanima!

Bivša sudionica 'MasterChefa' otkrila: 'Bila sam žrtva nasilja u vezi. Vrijediš tek kad te ubije...'

Maja se na TikToku osvrnula na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon što je Klara Buntić u javnost izašla sa svojom pričom
Vidi originalni članak

Maja Jalšovec, tiktokerica i natjecateljica prošle sezone showa 'MasterChef', stala je u obranu Klare Buntić i javno progovorila o nasilju koje je doživjela u jednoj od svojih veza.

Klara Buntić otkrila je javnosti kako ju je suprug, bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić teško pretukao. Priveden je u petak u Ljubuškom nakon napada, a policija mu je u kući pronašla i arsenal oružja. Ipak, pušten je na slobodu nakon ispitivanja. 

24SATA U LJUBUŠKOM Klara je u modricama, policija je čuva od manijaka. Rulja šalje gnjusne poruke: 'Pokajat ćeš se'

'Ali kad te ubije onda vrijediš'

- Kad vidim sve ove komentare na ovaj slučajeve zlostavljanih žena, shvaćam da jedino vrijediš ako te netko ubije. Onda si vrijedan žaljenja. U ostalim slučajevima - ne baš. U ostalim slučajevima se gleda kolika su ti usta, imaš li umjetne trepavice, koliko dugo si to trpjela... Zašto si trpjela, mogla si otići... Sve si ti trebala, a nije trebao muškarac ne mlatit te. Ali kad te ubije, onda vrijediš - rekla je Jalšovec u videu na TikToku, gdje je prati više od 100 tisuća ljudi.

Zatim je objavila još jedan video u kojem je otkrila da je i ona bila žrtva nasilja u vezi.

- Podržavaš nasilje ako postoji 'ali'. Ako mislite da nasilje počinje tako da se vozite u autu i netko ti zvekne šaku u glavu, onda ste glupi. Nasilje počinje toliko maliciozno, toliko suptilno, to godinama traje. Osoba vas toliko psihički ponižava i maltretira da vi više ne znate tko ste ni što ste i mislite da ne vrijedite apsolutno ništa. Toliko vas je sram da jednostavno ne možete nikome reći, a kamoli izaći iz te veze - proučila je pa otkrila:

- Znam jer sam je prošla.

@maja_jalsovec #buntic #nasilje #nasiljenadzenama ♬ original sound - Maja Jalšovec
Idi na 24sata

Komentari 6

  • špricer 28.09.2023.

    Više,manje....ali ne komentiram,več sam dobil žuti...ide jedna pjesma od Žige,veli,se bi štele nogometaše,a poslije im govore da su debele babe,znači ,bolje da izaberu muzikaše...da ali tu nema para na brzinu...Živeli

  • Nalla 27.09.2023.

    Ti vrapca pa danas su skoro sve žrtve nasilja. Ili danas svi muški zlostavljaju ili žene ko za inat biraju uvek takve "frajere" ... Pa svako malo neka javno to obznani, a kaj me posebno čudi je to da baš dosta tih kao javnih faca to prizna .... I sve su nešto kao pametne, emancipirane, a kad ono izaberu ćorak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare