To je to što me zanima!

Bivša predsjednica sudjelovala na konferenciji u New Yorku, a blistala je u elegantnom izdanju

Kolinda Grabar-Kitarović dobila je priliku podijeliti svoja razmišljanja o jačanju europske suradnje, a konferencija je okupila impresivnu grupu žena
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović trenutačno boravi u New Yorku, a sada je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografije s konferencije 'Concordia Summit', čiji je cilj promicanje partnerstva između vlada, tvrtki i neprofitnih organizacija u cilju rješavanja najhitnijih svjetskih potreba.

FOTO GALERIJA Tajna Kolindine linije: Pogledajte kako se kroz godine mijenjala bivša predsjednica...

- Svaka čast Concordia Summit što je okupio tako impresivnu grupu žena u Vijeću lidera, kao i na panelima tijekom cijele konferencije - započela je objavu.

Bivša predsjednica sudjelovala je na panelu kojeg je vodila predvodnica bjeloruske oporbe Svitlana Tsikhanouskaya. 

- Naše su rasprave naglasile otpornost i sposobnost Europe da se prilagodi, ujedini i vodi kroz današnje izazove. Udubili smo se u ključnu ulogu demokratskog upravljanja i suradnje u rješavanju sigurnosnih pitanja i istražili kako Europa može produbiti svoju integraciju sa susjednim državama i promicati demokraciju u cijeloj regiji. Konsenzus je bio jasan - jačanje suradnje ključno je za sigurnu i prosperitetnu Europu.

Osim s Tsikhanouskayom, susrela se i s drugim važnim sudionicama panela kao što su Laura Chinchilla, Henrietta Fore, Melanne Verveer, Maria Fernanda Espinosa i Telma Ortiz.

- Bila je ovo fantastična prilika da se ponovo povežem s puno prijatelja, naročito s izvanrednim ženama  - dodala je.

I ovog puta Kolinda je bila elegantno odjevena. Odjenula je klasični model crnih hlača uz koje je uklopila bluzu nježnoljubičaste boje.

ISTAKNULA SE NA ZABAVI Kolinda za 24sata: Elon poznaje Hrvatsku. Za kombinezon naše dizajnerice dobila sam pohvalu

Nedavno se u New Yorku družila i s Elonom Muskom. Prisustvovala je dodjeli nagrada Global Citizen Awards Atlantic Council, a nama je otkrila kako je provela večer. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mr. Pickles 29.09.2024.

    Da je ta ostala predsjednica... Znači nakon covid krize 2020-2022, ta bi sve nadoknadila u naredne 3 godine ✈️💃👜

  • žkime 29.09.2024.

    Napornija žena u Hrvatskoj povijesti nije postojala.

  • Goranović 29.09.2024.

    Posvuduša i influencerica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare