To je to što me zanima!

Bivša kraljevska dopisnica: Ovo sada čeka princezu od Walesa...

Princeza Kate pojavila se tri puta u javnosti od objave teške dijagnoze i dalje s bori s opakom bolešću
Vidi originalni članak

Uskoro počinje povratak kraljevskih članova obitelji u školu, odnosno djece princa Williama i princeze Kate - princa Georgea (10), princeze Charlotte (6) i princa Louisa (9), što će pomoći princezi Kate da se usredotoči na vlastiti oporavak i tekuće projekte, rekla je bivša kraljevska dopisnica Jennie Bond za LiveMint.

Dodaje kako joj je, uz svakodnevna borbu s bolešću, briga oko djece veliki izazov. Kate i William i dalje izgledaju smireni i zadovoljni unatoč svemu što su proživjeli i što i dalje remeti njihov mir.

ČINI SE DA JE SVE BOLJE Princeza Kate opet se pojavila u javnosti! S obitelji išla u crkvu

Naime, kraljevska dopisnica tvrdi da bi razlog tome mogao biti odmor u škotskom dvorcu Balmoral, gdje je Kate uživala u društvu supruga, princa Williama (43) i njihovo troje djece, ali i kralja Charlesa (75) i kraljice Camille (77).

- Odlazak djece u školu Kate će dati priliku da se odmori kad joj zatreba, bez ikakvog osjećaja krivnje što nije s djecom - dodaje Bond.

PREVARILI JAVNOST Nema samo Kate dvojnicu: Evo koje su slavne zvijezde navodno angažirale svoje 'kopije'...

Prošlo je pola godine otkako je Kate Middleton pred cijelim svijetom izjavila da boluje od raka. Do lipnja se nije pojavljivala u javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kad pride nedeja zapolne 03.09.2024.

    Simpa Kate !

Komentiraj...
Vidi sve komentare