To je to što me zanima!

Bivša članica hit grupe otkrila: 'Bile smo iscrpljene, a nismo smjele stati jer bi nas tužili...'

Natasha Hamilton je nastupala zajedno s kolegicama Kerry Katonom i Liz McClarnon, a grupa je nastala 1999. godine
Vidi originalni članak

Jedna od članica popularne grupe Atomic Kitten, tijekom uspješne karijere, kaže, nije se osjećala potpunom već 'izmorenom do kostiju', piše Mirror. Natasha Hamilton (41) priznala je kako se nekada toliko osjećala iscrpljenom da je čak morao i liječnik intervenirati. Grupa je nastala 1999. godine, a poznata je po brojnim hitovima poput 'Whole Again' i 'The Tide is high'.

NATASHA HAMILTON Pjevačicu zlostavljao muškarac u vlaku: Trljao je penis o mene

- Najteža stvar kod Atomic Kittena? Bile smo iscrpljene, što bi se reklo - do kostiju, nismo više imale što dati. Zato se toliko bendova i raspalo - taj pritisak je bio preintenzivan. Na kraju mi je liječnik rekao da mi treba 12 mjeseci pauze, da sam mentalno i fizički iscrpljena. Imala sam postporođajnu depresiju i trebalo mi je vremena da se izliječim - priznala je pjevačica za Mirror.

Iako joj je liječnik dao mogućnost odmora i pauze, Natasha je morala nastaviti nastupati kako se ne bi morala suočiti s pravnim postupcima. Dodala je da tih dana nitko iz grupe 'nije mario za mentalno zdravlje'.

- Njihov odgovor je bio - mora odraditi ovaj nastup ili će je tužiti. Prije 20 godina mentalno zdravlje nikome nije bilo prioritet. Nikoga nije bilo briga za to - objasnila je te dodala kako ne bi voljela ponovno proživjeti te godine te da je sretna tu gdje je sada.

sjećate se kerry katone? Više nitko ne može pogoditi tko je ona: Potpuno se promijenila nakon užasa koje je proživjela

Natasha je nastupala zajedno s kolegicama Kerry Katonom i Liz McClarnon, a Kerry je napustila grupu 2001. te ju je zamijenila Jenny Frost. Bend se raspao 2006. godine, a originalna postava se vratila 2012. godine kao dio ITV2-ovog ‘The Big Reuniona‘. 

Inače, Natasha je u braku za Charlesa Gayja i imaju petero djece iz prethodnih veza. Pjevačica je izgradila karijeru u glazbenom kazalištu i na televiziji, a objavila je i svoj debitanski solo singl ‘Edge of Us‘.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatna Vuga 03.06.2024.

    Tu nam pišu neke bezvezarije o o nekim stranim pjevačima, a o jubilarnom koncertu Tonija Cetinskog u Areni niti jedan članak, baš bezveze, kaj se zamjerio ovom portalu ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare