To je to što me zanima!

Bio je najteži kandidat 'Života na vagi', a sad se 'prepolovio': 'Pripremam se za operaciju...'

Filip Mrčela je u show ušao kao najteži kandidat s 234,6 kilograma. Na finalnom vaganju imao je 173,4 kilograma, odnosno izgubio je 61,2 kilograma
Vidi originalni članak

Trenutačno sam između poslova pa se većinski fokusiram na gubljenju ostatka kilograma, pripremi za operaciju kože i na svoje hobije, a to su primarno igranje i kolekcioniranje videoigara, rekao je za RTL.hr Filip Mrčela, kojeg su gledatelji upoznali u šestoj sezoni showa 'Život na vagi'.

NASTAVLJA BORBU KOD KUĆE Tomislav iz 'Života na vagi': Žao mi je što sam ispao, a moji su bili oduševljeni transformacijom

Splićanin je u show ušao kao najteži kandidat s 234,6 kilograma. Na finalnom vaganju imao je 173,4 kilograma, odnosno izgubio je 61,2 kilograma.

Nakon 'Života na vagi' trudi se pridržavati svega naučenog. Danas ima oko 120 kilograma, što znači da je skinuo skoro pola sebe. 

- Dva dana u tjednu radim noge i cardio, zatim dva dana prsa/ leđa/ruke i cardio te jedan dan čisti cardio, a to je najčešće boks - otkrio je.

Pazi i na prehranu.

- Jedem normalnu i održivu prehranu, nastojim jesti što više količinski i što manje kalorijski s fokusom na proteine - dodao je i priznao kako ostaje motiviran uz pomoć obitelji, trenera i prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ssanpenn 09.10.2024.

    Šteta da se uopće doveo do situacije u kojoj se našao. Ali valjda moramo pasti da bi se digli...

  • VolbeatDbv 09.10.2024.

    Bravo, čestitke, sve se može uz puno truda...

  • državnineprijatelj01 09.10.2024.

    Sve je ovo divno i krasno, ali nitko ne govori koliko dođe uklanjanje viška kože i tko to plaća?

Komentiraj...
Vidi sve komentare