To je to što me zanima!

Bilman i Martina u sukobu zbog jedne kandidatkinje: 'Ući ćemo u nešto što se neće tebi sviđati'

Mažoretkinja je izvela svoju zanimljivu točku koja je izazvala podijeljena mišljenja žirija. Davor i Martina imali su različita mišljenja pa su se i posvađali
Vidi originalni članak

Mažoretkinja Andrea Kočić u 'Supertalent' je došla jer ju je prijavila majka, a to joj se i isplatilo jer je prošla dalje.

'SUPERTALENT' Karlo (13) iz Osijeka dobio titulu najbržeg prsta bisernice, njegov je otac jedva suzdržavao suze...

- Komunikativna, druželjubiva. Uopće se nisam ja prijavila, nego me prijavila mama, dovela me pred gotov čin. I drago mi je i nije mi drago što me je prijavila, ne volim biti u centru pažnje - rekla je Andrea uoči nastupa. Ispričala je i o svojim početcima bavljenja s mažoretom.

- Mažoretom sam se krenula baviti s 4 godine, treniram 23 godine, u svemu tome sam bila samouka. Kad sam vidjela sestru kako trenira, htjela sam biti kao ona, naravno, ona mi je bila i uzor. U tom trenu mi je izgledalo kao da ima neki čarobni štapić, pa sam to i ja htjela probati - ispričala je.

Andrea je otvorila dušu i o teškim trenutcima iz svog života.

- Najteži trenutak u životu mi je bio kad mi je tata umro, imala sam 15 godina. Mažoret ples u tim teškim trenucima me izvukao zato što sam tu mogla ispucati svu tu lošu energiju, svu tugu iz sebe, jednostavno sam se osjećala bolje. Tata mi još uvijek puno znači, bio je jako dobra osoba i sigurna sam da je ponosan na mene - rekla je.

'SUPERTALENT' Plesna skupina B Residence je oduševila žiri, Bilman i Fabijan se fotkali s njima na pozornici

Njen nastup izazvao je žustru svađu između Martine i Bilmana.

- Ja sam na samom početku nastupa pomislila ajme kul, sad ću prvi put gledati uživo mažoretkinju, a da nije skupina, i onda moram priznati kako je nastup išao dalje malo mi je to počelo faliti toga da nema skupine, promatram pozornicu, tvoj nastup defintiivno zaslužuje biti na ovoj pozornici, ali ako bi išla dalje ja bi voljela da se malo povećaš - rekla je Martina, a onda se Davor nadovezao:

- Samo bih rekao kolegici da je težina figure jednaka ako je radiš sama ili u grupi, ali dobro, to moram njoj reći i malo kasnije.

- To slobodno možeš reći i nasamo, ne moraš komentirati javno moje iskaze kao što ne komentiram ni ja tvoje - ubacila se Martina u Davorov komentar. 'Ali to ti je dokaz da te pratim i uvažavam što ti kažeš', rekao je Davor.

Svađu je na kratko prekinula Maja.

- Meni je baš super što ste došli sama, nitko mi nije falio. Mislim da je vaša koreografija bila prezahtjevna, toliko je toga bilo, da se čovjeku zavrtilo u glavi. Namučili ste se bezveze da nas ostavite bez daha, moglo je to i s manje napora, fakat ste top - poručila je Maja.

'SUPERTALENT' Ena je rasplakala Maju Šuput, a onda je dobila povijesni zlatni gumb: 'Toliko si savršena...'

Njihov sukob se nastavio nakon Andreinog nastupa.

- Je l' ti znaš što si ti meni jučer rekla - rekao je Bilman.

- Ti nisi dovoljno inteligentan da to uopće shvatiš. Ući ćemo u nešto što se neće tebi sviđati - rekla mu je Martina. Potom se ubacio i Fabijan.

- Ja moram samo reći da nije uopće bila tako velika situacija - rekao je.

- Ok, kažem, dozvoljavam da osmi put nije, ali znaš, natoči se čaša - nadovezala se Martina.

- Mene sad zanima jeste vi ćoravi, ili se pravite ćoravi? Ono što ona sebi dozvoljava, pričanje, ona je najpametnija - pitao je Davor.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MatijaKezele 05.11.2023.

    Martina treba na život na vagi nekulturna kompleksašica

  • Nickkobalt_X 05.11.2023.

    Skretanje pažnje sa egzistencijalnih pitanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare