To je to što me zanima!

Billie Eilish progovorila je o užasnim komentarima na račun njenog izgleda: 'Boli me to...'

Kaže kako je shvatila da će vrijeđanje na društvenim mrežama vjerojatno zauvijek biti dio njezina života, ali da se pokušava odmaknuti od svega i ne razmišljati o tome. Sa svog telefona obrisala je sve aplikacije
Vidi originalni članak

Mlada pjevačica Billie Eilish (21) postala je slavna još kao tinejdžerica, a sada je za Page Six progovorila o teškim trenucima koje joj je donijela slava.

Ispričala je kako se s vremenom navikla na užasne komentare o svom tijelu koje je viđala po društvenim mrežama, ali kako unatoč tome takvi komentari i dalje bole.

- Teško je to sve. Iskreno, nitko mi ne može dati neki ružan komentar na moj izgled koji ja već sama za sebe nisam rekla u svojoj glavi. Također, sada mi je to lakše podnositi, ali da su mi takve komentare davali kad sam imala 11 godina mislim da jednostavno ne bi mogla postojati - rekla je 21-godišnja pjevačica.

- Naučila sam voljeti sebe- s vremenom, ali lagala bih kad bi rekla da me ružni komentari ne vrijeđaju - dodala je Eilish.

NEMA OZLIJEĐENIH Uhitili muškarca koji je provalio u obiteljsku kuću Billie Eilish

Kaže kako je shvatila da će vrijeđanje na društvenim mrežama vjerojatno zauvijek biti dio njezina života, ali da se pokušava odmaknuti od svega i ne razmišljati o tome.

- Čudan je to život - komentirala je Eilish.

Kaže kako je odlučila ne provoditi vrijeme na društvenim mrežama i umjesto toga ode u šetnju sa psima ili se ode družiti s prijateljima.

Unatoč činjenici da na Instagramu broji preko 110 milijuna pratitelja, mlada pjevačica povukla se društvenih mreža koje sada vodi njen menadžment.

NIKADA ZADOVOLJNI Billie Eilish tijelo skrivala zbog straha od komentara: Počela ga je pokazivati i opet su ju napali

- Više ne idem na društvene mreže, obrisala sam sve te aplikacije sa svog mobitela i bio je to veliki korak za mene - otkrila je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 23.06.2023.

    Ljudi koji okolo letaju po društvenim mrežama i pišu ružne komentare na temelju nečijeg izgleda imaju velikih problema u glavi. Zdrav čovjek ne maltretira druge

Komentiraj...
Vidi sve komentare