To je to što me zanima!

Bila je prateći vokal Prljavcima i Valjku, otkrio ju je Dino Dvornik

S devet godina počela je pjevati u poznatom dječjem zboru. Sa 'Zvjezdicama' je proputovala skoro cijeli svijet, snimila nekoliko albuma te stekla glazbeno iskustvo u gospelu i zbornom pjevanju
Vidi originalni članak

U zboru je bila sedam godina, a potom je bila prateći vokal već uhodanim hrvatskim bendovima poput Parnog valjka, Prljavog kazališta i drugih.

PRVI PROFESIONALNI NASTUP S 19 Znaš li tko sam? Pobijedila je Davida Bowieja, Natalie Cole, a divila joj se i Joan Collins...

Dok je u butiku u kojem je radila pjevušila, otkrio ju je Dino Dvornik. Rekao joj je da ugasi radio i da sama otpjeva istu melodiju. Bio je oduševljen i obišao je s njom nekoliko vodećih diskografskih kuća. Nakon 'Crovizije' i pjesme 'Ostavljam te' potpisala je svoj prvi profesionalni ugovor s Croatia Recordsom te je 1995. predstavila svoj prvi album 'Godine nestvarne'.

Sljedeći album 'Personality' bio je najprodavaniji 1997. i 1998. godine, a Nina je za njega dobila dva Porina.

Okušala se je i u glumi. Gostovala je u HRT-ovoj seriji 'Bitange i princeze', RTL-ovoj emisiji Roberta Knjaza 'Mjenjačnica'. U filmu 'Libertas' glumila je pjevačicu u krčmi, a gostovala je i u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'.

Imala je glavnu ulogu, Kitty Meku Šapu, u 'Mačku u čizmama' a igrala je i u 'Magacin Kabare Showu'. Višestruka je dobitnica nagrade Porin.

POGLEDAJTE VIDEO: ONO KAD IMAŠ S KIM GLEDATI UTAKMICU...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • karlić83 02.10.2023.

    Koje ova?

  • Windfacker 01.10.2023.

    A sad živi u stanu bez vode, suza suzu stiže.

  • RaniMraz_1 01.10.2023.

    Antipatična

Komentiraj...
Vidi sve komentare