To je to što me zanima!

Benedict Cumberbatch biti će izvrstan kao Doctor Strange

Jedan od najnovijih dodataka Marvelovom svemiru superjunaka je i Doctor Strange, o kojem se snima dvadeset i prvi film otkako je Marvelova franšiza krenula nanovo
Vidi originalni članak

U javnost su napokon puštene prve slike jednog od narednih superheroja koji će dobiti svoju ekranizaciju. U pitanju je Doctor Strange, kojeg glumi Benedict Cumberbatch.

Snimanje filma je tek otpočelo, no već se znaju sve glavne zvijezde koje bi se trebale pojaviti u filmu. Osim spomenutog Cumberbatcha u naslovnoj ulozi, pojaviti će se i Tilda Swinton, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, kao i Mads Mikkelsen. Nažalost, njihove uloge nisu još objavljene, no čim budu, moći ćete to pročitati u rubrici Film na 24sata.

Facebook/Screenshot


Cumberbatch, koji je našoj javnosti poznat više kao Sherlock Holmes, glavni lik iz popularne BBC-jeve serije o privatnom istražitelju, je za potrebe filma naučio i malo više o 'čarobnjaštvu' kojim se bavi Doctor Strange.

- Moram te poze zauzimati, bacati čarolije, koristiti rune, uloga je vrlo fizički intenzivna - ustvrdio je Cumberbatch.

Film bi u kina trebao stići početkom studenog 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LiLu 30.12.2015.

    najbolji Sherlock ikada !!!!!

  • AnytaKo 29.12.2015.

    taj covjek, Benedict, sve čega se primi odradi savrseno.. a s obzirom na ogroman broj fanova ne sumnjam u uspjeh filma.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare