To je to što me zanima!

Beckham i supruga neutješni! Pas im uginuo na šišanju: 'Svi moraju paziti kome šalju pse...'

Brooklyn Beckham i supruga Nicola Peltz na svom Instagramu doživjeli su 'neočekivanu' smrt omiljenog ljubimca, čivave Nale
Vidi originalni članak

Ovo je bio najteži mjesec u mom životu. Ne mogu ni pronaći riječi da opišem svoje slomljeno srce. Nala je bila savršeno zdrava kad je jučer otišla na šišanje, ali izašla je hiperventilirajući i nije mogla doći do daha, započela je Nicola Peltz na društvenim mrežama. Podijelila je s pratiteljima nekoliko fotografija na kojima se nalazi njihov pas, koji je nedavno uginuo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supruga najstarijeg sina Davida Beckhama, otkrila je pratiteljima kako je ljubimca nakon njege odvezla veterinaru, no nije mu bilo spasa.

NASMIJAO FANOVE VIDEO 'Farmer Beckham' brao luk, a onda mu je u kadar uletio neočekivani gost: 'Ovo je hit!'

- Život joj je prerano oduzet. Bila je moja prekrasna kraljica i ostala uz mene 9 godina. Pazite kome šaljete svoje pse jer ne znate što se događa iza zatvorenih vrata. Jedan dan bez Nale na zemlji čini se kao vječnost - dodala je.

Emotivni oproštaj na društvenim mrežama imao je i Brooklyn, koji je podijelio fotografiju na kojoj pozira s Nalom i još jednim ljubimcem.

- Gubitak nakon tako nečeg jednostavnog kao što je uljepšavanje je nevjerojatno. Nadam se da nitko više neće morati prolaziti kroz to. Bila si najslađa 'djevojčica' i uvijek ćemo misliti na tebe. Znamo da nas gledaš i laješ na nas - napisao je na društvenim mrežama.

ZAJEDNO ĆE SURAĐIVATI David Beckham posjetio kralja Charlesa: Nasmijano su pozirali i razgovarali o pčelarstvu...

Prisjetimo se, Brooklyn i Nicola u braku su od 2022., a sin engleske nogometne zvijezde iznenadio je javnost kada je uzeo prezime svoje supruge.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nenaoruzani 17.06.2024.

    Besposleni komentatori sa portala smiju se Beckemovima, a najveći uspjeh života bio bi im kad bi im mogli usisati automobil. 😀

  • Mr. Pickles 17.06.2024.

    I bogati plaču!

  • Nadiiiii 17.06.2024.

    vrak ti cucke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare