To je to što me zanima!

Beba Rexha objavila video kako jeca i plače, a komentirala ga Vlatka Pokos: 'To su lažne suze!'

Pjevačica je ispričala što joj se dogodilo na aerodromu u Münchenu. Prema njezinim riječima, tvrdi da je riječ o 'zločinu iz mržnje'
Vidi originalni članak

Bebe Rexha (34) u subotu je objavila video u obliku Instagram storyja u kojem plače. Tvrdi kako joj je prijetio zaposlenik osiguranja na aerodromu jer je govorila albanski, piše Daily Mail. Dodala je, kroz jecaje, da joj je bio zabranjen ulaz na let Lufthanse iz zračne luke u Münchenu.

OGLASILA SE Bebe Rexhu ponovno gađali na koncertu: Prekinula je nastup

- Prijetili su mi jer sam mislila da je zaposlenik osiguranja Albanac. Razgovarala sam s njim na albanskom i pitala ga gdje da nabavim kartu i sada mi zabranjuju let - rekla je pjevačica u videu.

U drugom videu koji je objavila nedugo nakon prvog, ponovno se snimila kako plače.

- Vjerujem da je ovo zločin iz mržnje jer sam Albanka. Nije mi dao svoje ime i nastavio me psihički zlostavljati kako bih mislila da ima više ovlasti nego što zapravo ima. Nijedna žena mi nije uskočila u pomoć - dodala je Bebe Rexha.

Među brojnim komentarima našao se i onaj, naše pjevačice, Vlatke Pokos. Bila je kratka i jasna.

KRAJ LJUBAVI Vlatka Pokos potvrdila prekid veze s Većeslavom: 'U Hrvatskoj za mene, zasad, nema mjesta!'

- Lažne suze - napisala je Pokos.

Inače, pjevačica je rođena u Brooklynu, a sa šest godina preselila se na Staten Island. Njezin otac rođen je u Sjevernoj Makedoniji i emigrirao je u Ameriku kad je imao 21 godinu. Majka joj je rođena u Americi, ali ima albanske korijene. Strani mediji pišu kako je Rexhino pravo ime Bleta, što na albanskom jeziku znači 'pčela'. Umjetničko ime Bebe je nadimak kojim su je zvali roditelji.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • eka mala 18.08.2024.

    Vlatka o lažnim suzama!Hahahaha,dobar vic!Koliko je"plakala"kad joj Dikan nije odmah dao 20 gaćica,10 grudnjaka,74 bluze,200 kostima...I prestala!Odmah,čum je to vratio jer je sve to njemu bilo premalo!😂😂😂

  • noelsz 18.08.2024.

    Zna Vlatka

  • ucjena 18.08.2024.

    Vidi postaje i vračara,

Komentiraj...
Vidi sve komentare