To je to što me zanima!

BBC: Liamova smrt se istražuje kao sumnjiva, ispituju svjedoke

Liam je u trenutku pada s balkona bio sam. U izvješću se navodi da se pjevačeva smrt istražuje kao 'sumnjiva' zbog lokalnih protokola
Vidi originalni članak

Bivši pjevač grupe One Direction Liam Payne preminuo je u srijedu, a glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući i frakturu lubanje, a BBC je dobio izvješće državnog odvjetništva Buenos Airesa u kojem se detaljno opisuje što su istražitelji do sada saznali o njegovoj smrti.

STRANI MEDIJI: Policija objavila nove detalje o smrti pjevača Liama Paynea

Liam je u trenutku pada s balkona bio sam, navode iz ureda tužitelja Argentine, prenosi Sky News. U izvješću se navodi da se pjevačeva smrt istražuje kao 'sumnjiva' zbog lokalnih protokola.

Istražitelji još ispituju pet svjedoka, uključujući tri zaposlenice hotela i dvije žene koje su bile u Liamovoj sobi noć prije njegove smrti. Navodi se da su u sobi pronađeni droga i alkohol.

SHRVANA OD BOLA Rita Ora se rasplakala usred koncerta zbog Liama: 'Ne mogu'

Prva obdukcija pokazala je da je Liam zadobio 25 ozljeda od pada. Radit će se i toksikološki testovi. Dodaju da je pjevač vjerojatno pao dok je bio polusvjestan ili potpuno bez svijesti, pišu strani mediji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • croatia027 17.10.2024.

    Droga ,alkohol , psihički bolesnik. Sumnjivo.....

  • lucky edy 17.10.2024.

    Nikad čuo za tog

  • axl44 17.10.2024.

    Članak br. 748, dajte još, molim vas 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare