To je to što me zanima!

Batler Lady Di oprostio se od kraljice: 'Potaknula me da oženim sluškinju njezina muža'

Uvijek je bila tu za mene, moju suprugu i djecu, rekao je Burell, prisjećajući se kako ga je Elizabeta upoznala s njegovom suprugom i pomogla im dogovoriti medeni mjesec. Ona me potaknula, dodao je
Vidi originalni članak

Bivši sluga britanskog kraljevskog doma, a kasnije batler princeze DianePaul Burrell, oglasio se nakon smrti kraljice Elizabete II.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne mogu vjerovati. Shrvan sam jer kraljice više nema. Ona mi je bila poput druge majke, bila je nevjerojatno topla osoba - ispričao je Burrell za Talk TV.

Bila je, kaže Paul, veliki dio njegovog života, kao i života svih Britanaca. 

- Uvijek je bila tu za mene, moju suprugu i djecu - rekao je Burwell, prisjećajući se kako ga je Elizabeta upoznala s njegovom suprugom i pomogla im dogovoriti medeni mjesec.

NAJDUGOVJEČNIJI MONARH Kraljica Elizabeta nikada nije davala intervjue, ali zato će ostati zapamćena po izjavama

- Ona me potaknula da se oženim. Rekla mi je: 'Paule, shvatit ćeš da je brak prekrasan kad jednom dobiješ djecu. Djeca drže obitelj na okupu, nećeš požaliti.' I tako sam oženio sluškinju princa Philippa. Na medeni mjesec poslala nas je u Balmoral, a devet mjeseci kasnije stigao nam je sin. Na mnogočemu moram zahvaliti kraljici - prisjetio se Paul.

Opisao je kraljicu kao 'divnu, nevjerojatnu i nesebičnu'.

- Bila je dobra šefica, brinula se o ljudima koji su se brinuli o njoj. Uvijek je bila tu za ljude koji su joj služili i zanimala se za njihove živote. Bila je tako divna dama, jednostavno ne mogu vjerovati da je više nema. Sve što joj mogu poručiti je: 'Služili ste u svojoj zemlji i bili nesebični u svojoj dužnosti. Sada se možete pridružiti majci, ocu i sestri.' Bila je prekrasna žena - izjavio je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Plavusa 13 Pink G 09.09.2022.

    A patetike majko mila!

  • tamodaleko11 09.09.2022.

    Znala je kraljica sta cini, tako je bila sigurnija da joj muz nece surovat sa sluskinjom...

  • sarcasmo 09.09.2022.

    Pa sigurno te ne bi poticala da oženiš neku vojvotkinju

Komentiraj...
Vidi sve komentare