To je to što me zanima!

Baš kao poklon! Sandra Bagarić pjevala na Zlatnoj igli: I Jakov Kitarović je popratio reviju...

Glazbena gošća večeri je bila operna pjevačica Sandra Bagarić (50), koja je otpjevala pjesmu 'Ja ljubim'. Osim svojim glasom, pažnju je privukla i svojom kombinacijom...
Vidi originalni članak

Zlatna igla, najdugovječnija modna priredba u Hrvatskoj, revija aktualnih kreacija zagrebačkih obrtnika, održana je u nedjelju na Velesajmu.

Glazbena gošća večeri je bila operna pjevačica Sandra Bagarić (50), koja je otpjevala pjesmu 'Ja ljubim'.

POZIRALA KAO JULIA ROBERTS Sandra Bagarić nam je otkrila: 'Velika želja mi je postati baka'

Bagarić je na pistu izašla u crnom odijelu, a oko struka je imala veliku crvenu mašnu. Cijelu kombinaciju je uparila s crvenim štiklama.

Reviju su iz prvih redova pratili zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, predsjednički kandidat Dragan Primorac i suprug bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Jakov Kitarović, koji je ovih dana bio i na reviji Duchess u Biogradu na Moru

Svojim kolekcijama predstavili su se BiteMyStyle by Zoran Aragović, Alduk, Ivana Jurić Design, Krojački obrt Jura, Katarina Mamić – Katelier Design, Petar by Lidija Skočibušić, Marija Milković – Etno Mara, Modni salon Dora, Iva Karačić, Muška moda Šabić, DNK – dizajn Nada Došen, NIT by Ana Žarković, Salon vjenčanica Ljubav, Milena Rogulj i Modni krznarski salon Dvoravić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • škemba 28.10.2024.

    Uf to su platili Sandri. Od Zlatne ostala samo igla

  • Genovese 28.10.2024.

    Jakov se bacio na modne dogadjaje. A je bas ono manekenskii tip. Head & shoulders.

  • Zgrozen 28.10.2024.

    Sve skupa izgleda nekako jeftino.

Komentiraj...
Vidi sve komentare