To je to što me zanima!

Baš kao iz Baywatcha! Sydney Sweeney u kupaćem zajašila jet ski pa je provozala prijateljicu

Kada je američka glumica primijetila fotografe, nagradila ih je širokim osmijehom. Osim prijateljice, društvo joj je pravio i zaručnik
Vidi originalni članak

Američka glumica Sydney Sweeney (26) uživa u novom domu u Floridi. Nedavno je kupila vilu pokraj oceana, a nije joj dugo trebalo da se skine u kupaći kostim. Fotografi su je tako fotografirali kada se na plaži zabavljala s ekipom. 

LUKSUZNI DOM Sydney Sweeney kupila vilu od 13.5 milijuna dolara u Floridi

Sydney je tako pokazala svoje zanosne obline pa se s prijateljicom odlučila provozati na jet skiju. Kada je primijetila fotografe, nagradila ih je širokim osmijehom. 

U društvu je bio i zaručnik glumice, Jonathan Davin.

Vilu pokraj oceana platila je 13.5 milijuna dolara, 4.5 milijuna dolara manje od početne tražene cijene, kako prenosi Page Six

PORUKA HEJTERIMA? Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Raskošna vila se prostire na 7720 četvornih metara, a u njoj se nalazi šest spavaćih soba, osam kupaonica, velika kuhinja, vinska soba koja može držati 520 boca vina te ogromni akvarij. U kući se nalazi i teretana i soba za igranje igrica. Fotografije vile pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dmitar Kralj 11.06.2024.

    Gdje je gadna Pamela Anderson? Mediji su od ružne Pamele načinili ljepoticu nametnuli raji, oprali mozak, a Pamela je i kao mlada bila gadna. A tek sada kada je operirala ružno lice...A moj narode, svašta se tebi podmetne.

  • gRapeFruit 11.06.2024.

    Potpisi pod slikama su genijalni: PREMIUM EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 1PM EDT 10TH JUNE* ili da pojasnim za one koji ne razumiju, radi se o upozorenju da je riječ o slikama koje je moguće preuzeti prije navedenog datuma, ali ih se smije objaviti tek od tog datuma. Što to radi u potpisu, zna samo redakcija.

  • okinava nije selo u Japanu 11.06.2024.

    dojkica za 5....a voli ih i pokazivat

Komentiraj...
Vidi sve komentare