To je to što me zanima!

Barbara Kolar spremna za novo poglavlje: 'Ako smo preživjeli kriznu sedmu, i ova će biti ok'

Tremaroš, kako je ranije rekla, nije. Uživa u poslu, a vrijeme najviše voli provoditi u šetnji sa psom, voli kuhati, čitati, slagati puzzle i crtati
Vidi originalni članak

Voditeljica Barbara Kolar (54) podijelila je u ponedjeljak da je krenula nova sezona HRT-ove emisije 'Kod nas doma'.

NASMIJALA PRATITELJE Barbara Kolar podijelila fotku s obiteljskog slavlja: 'Bolje da se kao Lola sakrijem pod stol...'

- Ako smo preživjeli čuvenu kriznu sedmu, računam kako će i s ovom osmom sezonom sve biti OK. Tri gracije i gomila ljudi koja im čuva leđa vas čekaju radnim danom od 17.20 i baš se veselimo - napisala je na Instagramu.

Tremaroš, kako je ranije rekla, nije. Uživa u poslu, a vrijeme najviše voli provoditi u šetnji sa psom, voli kuhati, čitati, slagati puzzle i crtati.

S vremena na vrijeme voli i lijeno ležati na kauču i gledati televiziju, no kako je ranije rekla, dnevni standard joj je od devet do 12 kilometar. Ovisno o raspoloživom vremenu i meteorološkim uvjetima.

- Ljeti sam manijakalna plivačica, ali nikako da to pretočim u cjelogodišnju aktivnost - objasnila je nam je kroz smijeh 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • đovanoti 17.09.2024.

    lijepa je i poželjna!

  • taki vaki naki 17.09.2024.

    Ajd' ako 'kod nas doma' ne dovedeš Brenu i slične, kao što je tvoja kolegica Iva znala dovesti da pevaljka bahato besplatno reklamira svoje čarape.. A i još da na Top radiju uspiješ ne puštati mrzitelja Hrvatske - Štulića, isto bi bilo super jer Azra se tamo pušta toliko često da je to van pameti, ne dira nikog ni Štulićeva mržnja prema Hrvatskoj ni njegove izjave od kojih je jednu 2022 baš 24sata objavio: "Izjavljujem..., i DA MI SE, KAO STRANCU KOJI NEMA NIŠTA S VAMA, SKINETE S K****!" I sad je pitanje zašto taj zatraženi odjeb ne naprave, i Top radio i svi ostali jugoljupci.

  • ilcommentatore 17.09.2024.

    kakva promjena u njenom životu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare