To je to što me zanima!

Barbara Kolar oduševila svojim divljim izdanjem: 'Bolja od Kim'

Sve mi je žao priznati da sam tih godina bila 100% štreberica, 0% vamp, napisala je voditeljica
Vidi originalni članak

Voditeljicu Barbaru Kolar (53) mogli smo dosad vidjeti u različitim izdanjima - prirodnom, glamuroznom, ali rijetko kad u rokerskom. Ipak, sad je odlučila pokazati kako izgleda i u tom 'divljem' stilu.

NAŠMINKANO IZDANJE VODITELJICE Barbaru Kolar fanovi su napali zbog fotke: 'Ne dodajem filtere nikakve, to bi mi bila uvreda...'

- Nasmijao me Dubravko Crnjak ovom montažom nazvanom 'Barbara Kolar, rane devedesete'. Sve mi je žao priznati da sam tih godina bila 100% štreberica, 0% vamp. Ali baš mi se sviđa ovaj 'Kim Wilde požderi se' look - napisala je nedavno uz fotografiju na društvenim mrežama.

Riječ je o fotografiji koju je stvorila umjetna inteligencija, a njezin autor Dubravko Črnjak javio se u komentarima ispod objave.

POTAKNULA NA RAZMIŠLJANJE Barbara Kolar zbunila pratitelje neobičnom fotkom i opisom...

- A gledaj, tako mi je došlo… Nadahnuće u sekundi. Pa ne znam baš da si tih godina bila štreberica. Hajmo se dogovoriti da si bila baš vamp, zbog mira u kući - dodao je Črnjak, koji se bavi kreiranjem fotografija umjetne inteligencije, a uzima i druge poznate osobe iz javnog života kao što su Andrej Plenković, Goran Bare, Tonči Huljić, Petar Grašo, Zlatko Dalić i ostali.

I brojni su pratitelji komentirali ovo Barbarino izdanje.

'Predivna si', 'Ta bi vam frizura i sad dobro pristajala', 'Kim Wilde ti ukrala fotografiju', 'Bolja od Kim', pisali su joj.

POSTAJE MAJKA ZA DVA MJESECA Aleksandra Dojčinović: 'Još ne znam hoću li se nakon poroda brzo vratiti nazad na posao'

Nedavno se pohvalila glamuroznim izdanjem, koje baš i nije prošlo kod pratitelja.

- Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje… ispadnem skroz dobra buduća žena s naslovnice. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make up i ovu seriju spontanih fotografija - napisala je Kolar, a onda su joj poručili kako ne sliči sebi.

POGLEDAJTE KOMENTIRA LI MIRJANA MIKULEC STANOVE SVOJIH PRIJATELJA:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • roko1980 25.01.2024.

    Moderna tehnologija je omogućila dekoraterima da od bakice svojim vještinama i kemikallijama naprave curicu. Istina izađe na vijedjelo nakon jutarnjeg ustajanja, kada se curica pretvori u ono što je realno i bila , daklem bakica.

  • Neprikladan 25.01.2024.

    Već je dosadila

  • čovik-s-juga 25.01.2024.

    Kasno je sad, kasno za sve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare