To je to što me zanima!

Baldwina progoni tragedija: 'Je*e mi se za moju karijeru, nakon ovoga je ionako gotova'

Alec je ispričao da više nikad neće moći snimati uloge s oružjem i da ga uopće nije briga ako više neće glumiti nakon kobnog događaja u Novom Meksiku koji je 21. listopada šokirao filmski svijet
Vidi originalni članak

Netko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije trebao biti na setu. Netko je odgovoran za to što se dogodilo. Ne mogu reći tko je to, ali znam da nisam ja, rekao je glumac Alec Baldwin (63) gostujući na televiziji ABC. U intervju je tvrdio da nije kriv za smrt snimateljice Halyne Hutchins na setu filma 'Rust'.

POGLEDAJTE CIJELI INTERVJU:

Dodao je da je spreman napraviti sve što je potrebno da se ubojstva na setu više nikad ne ponove. Rekao je da se ne osjeća krivim za ono što se dogodilo.

- Ne. Ne. Možda bih se ubio da se osjećam odgovornim i to ne kažem olako. To sada stalno sanjam. Idem kroz svaki dan i proživljavam ga, onda se srušim na kraju dana. Emotivno, kolabiram - rekao je Alec.

OČAJNI GLUMAC Alec Baldwin: 'Nisam ja kriv! Nikad ne bih mogao uperiti u nekoga pištolj i povući okidač'

Ne može se, kaže, zamisliti da mora snimati ulogu s oružjem. 

- Jebe mi se više za moju karijeru - rekao je glumac svjestan da će ga ovo obilježiti, a vjeruje i da bi zbog ovog tragičnog događaja ovo mogao biti kraj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 03.12.2021.

    Zbog nečije pogreške imati nekoga na duši, mora ti izjesti dušu...............

Komentiraj...
Vidi sve komentare