To je to što me zanima!

Baka Prase: 'Opljačkali su me na Pagu, ukrali su mi Rolexe i lovu. Šteta je oko 250.000 €!'

Influencer je obećao i nagradu od 25 tisuća eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova, javila se i policija
Vidi originalni članak

Bogdan Ilić, poznatiji kao srpski youtuber Baka Prase, obratio se pratiteljima na Instagramu gdje je otkrio da je pokraden na otoku Pagu. 

- Pokraden sam. Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom - napisao je na svom Instagramu. Tvrdi kako je oštećen za 250 tisuća eura. 

ŠTO VI MISLITE? Influencera iz BiH zgrozila cijena sladoleda u Opatiji. '17 €! Brale, pa u Grčkoj je jeftinije nego tu!'

- Hvala hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadamo se da ćemo uskoro pronaći krivca - napisao je Baka Prase na svom Instagramu. 

PRANJE NOVCA Pokrali Tamaru Ecclestone prije 5 godina, sad podigli optužnicu protiv njih: Uhitili ih u Srbiji...

Influencer je obećao i nagradu od 25 tisuća eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova, a nagradu će vjerojatno isplatiti nakon uhićenja lopova i povratka satova.

Influencer je dodao i kako je jedini Rolex koji mu je ostao, onaj kojeg je nosio na ruci. 

POZNAT JE POLICIJI Kradljivac kipa Bruce Leea iz Mostara ide 10 mjeseci u zatvor

Iz PU ličko-senjske su nam potvrdili da su zaprimili prijavu. 

- Ima više oštećenih osoba i radi se o svoti od 200 tisuća eura koju prijavljuje oštećenik - rekli su nam iz policije i dodali da su 27-godišnjaku oduzeti satovi, odjeća, parfemi i novac između ostalog.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • dahvaul 09.07.2024.

    Jesu to oni Rolexi sa dva l ?

  • nosterdamus1980 09.07.2024.

    i neka su.debilu hvalisavi.bas si prasac za cvarke fine napravit

  • ibezan 08.07.2024.

    Tko ti kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare