To je to što me zanima!

Baby Lasagna se vraća kući! Umag pripremio veliko slavlje

Nakon dočeka na središnjem zagrebačkom trgu, Baby Lasagnu čekaju i u njegovom rodnom gradu, Umagu
Vidi originalni članak

Nakon veličanstvenog dočeka Baby Lasagne u Zagrebu, doček mu priprema i njegov rodni grad, Umag. Marka će dočekati na umaškom Trgu 1. svibnja, s početkom u 19 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijest o dočeku su podijelili i na službenoj Facebook stranici Grada. 

Njegovi sugrađani doček su mu pripremili i nakon pobjede na ovogodišnjoj Dori u veljači

'OVO JE ČUDNO' Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna ostvario je povijesni uspjeh za samostalnu Hrvatsku osvojivši drugo mjesto s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'.

Osvojio je 547 bodova, a od publike je dobio najviše glasova publike, čak 337.

NAJAVIO I TREĆI Baby Lasagna rasprodao dva koncerta na Šalati pa priznao: 'I dalje mislim da me netko laže'

Tisuće ljudi dočekale su ga na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagreba gdje se u jednom trenutku i rasplakao te zahvalio na svoj podršci od pobjede na Dori do finala Eurosonga.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SiLaa 15.05.2024.

    Zaslužio je 👏

  • MarjanaKrstavac 15.05.2024.

    predivno, i lijepo da generacije i da se nešto napokon događa na našoj sceni i nadam se i želim mu da ostvari karijeru on zajedno s bendom i treba , mi moja generacija imali smo karmu ,koloniju teense, i druge izvođače i želim da nove generacije a i drugi upoznaju i našu scenu ali treba netko pokrenuti taj kotač i mislim da je BL prava osoba za to , i da se naša scena probudi i da se svi žanrovi muzike pokažu i zažive , Dance, elektro, rock,metal i najvažnije nažalost naša scena je u komi već duži niz godina nitko ne ulaze niti suradnje a talenta imamo dovoljno samo trebaju dobre menadžere i PR reklamu jer da bi bio danas uspijesan tebi treba reklama za prodaju robe jer danas te svi zaborave ako te nema jer nije dovoljno samo izdati pjesmu dat 1-2 intervjua i to je to , stvarno želim vjerovati da je ovo početak nove ere naše scene

  • kokalo129 15.05.2024.

    citam i vidim da ce ga docekat na trgu 1. svibnja i nis mi nije jasno,pa to je bilo prije 2 tjedna, na trenutak sam zabrijao da sam se izgubio u vremenu🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare