To je to što me zanima!

Baby Lasagna rasplesat će sve u Zadru nastupom na Forumu, a dolaze i Miach te grupa Connect

Zadar očekuje veliki glazbeni spektakl kojeg pripremaju mlada glazbena nada Miach, dečki iz grupe Connect i eurovizijski predstavnik Baby Lasagna
Vidi originalni članak

Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna marljivo radi na pjesmama i novim nastupima nakon spektakla kojeg je pripremio u svibnju na Eurosongu gdje je završio drugi s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Nakon nastupa u Zagrebu, Novom Sadu, Puli i Rijeci, sada je na redu Zadar. Nastup je najavio Baby Lasagna na svom Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Tamo će 17. kolovoza nastupiti na Forumu s kolegicom Miach i dečkima iz grupe Connect, a program počinje već u 20:00 sati nastupom poznatog DJ-a Shpele, koji će zagrijati atmosferu svojim vrhunskim setovima.

Slijedi nastup mlade glazbene nade Miach koja je publiku osvojila pjesmama poput 'Tempo', 'SMS', ali i duetima s popularnim Hiljsonom Mandelom 'NLO' kao i s 'kraljem Billboarda' Grše s kojim ima pjesme 'Led' i 'Fantazija'. 

Posljednji set za zagrijavanje pripremaju dečki iz grupe Connect, koja se vraća na scenu nakon pauze. Njihovi hitovi 'Ljubi me budalo', 'Pijana', 'Džek i džoni' te 'Prijateljska ljubav' zagrijat će publiku. 

 
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare