To je to što me zanima!

Baby Lasagna oduševio fanove na izložbi mačaka u Zagrebu: 'Namamili ste me s njima...'

Umažanin Marko Purišić, koji će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu s hit pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', obožava mačke te ih često prikazuje u svojim spotovima i na nastupima
Vidi originalni članak

Ja sam Marko i volim mačke, rekao je Baby Lasagna, koji je bio poseban gost ovogodišnje izložbe mačaka u King Crossu. Umažanin Marko Purišić, koji će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu s hit pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', obožava ove kućne ljubimce i često ih prikazuje u spotovima i na nastupima.

Dok je Marko došao zbog mačaka, brojni su se obožavatelji okupili ne bi li uhvatili priliku za fotografiju s Baby Lasagnom. Osim dočeka u njegovom Umagu, Lasagni je ovo prvi izlazak pred obožavatelje nakon trijumfa na Dori.

- Namamili ste me s mačkama - našalio se oduševljeni pjevač, koji i sam ima nekoliko čupavih ljubimica.

- Imam žutu, zelenu i bijelo sivu - rekao je Lasagna, no u detalje o zelenoj mački nije ulazio. Publici je otkrio i da su pripreme za Eurosong već sada u punom jeku, a vremena je malo. 

PALE ŠANSE Ups, prednost Baby Lasagne se polako topi na kladionicama!

- Ipak više nego što sam imao za Doru - kaže Lasagna. Njegovi obožavatelji mogu očekivati više promjena na nastupu. Kaže da će biti novih kostima, koreografije pa čak i novih lica na pozornici.  Iako su mu se šanse za pobjedu prema kladionicama nešto smanjile, i dalje stoji na prvom mjestu.

- Kladionice su mi samo potvrda da sam nešto dobro napravio - zaključio je.

Inače, ovu je izložbu organizirao Savez felinoloških društava Hrvatske.  

- Prijavljeno je 145 mačaka 21 pasmine, od kojih su neke izuzetno rijetke - rekla je predsjednica Saveza felinoloških društava Hrvatske Amelija Leopoldović. Radi se o rekordnom broju prijavljenih mačaka, ali i broju pasmina. 

MARINA MAMIĆ Naša vizažistica pretvorila se u Baby Lasagnu i oduševila: 'Ti si čudo. Nadmašila si samu sebe'

Osim rekordnog odaziva izlagača iz Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, Češke, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, na prvim ovogodišnjim izložbama bit će proglašeni nacionalni pobjednici, najuspješnije mačke hrvatskih članova u prošloj godini.Mačje pasmine koje će biti prikazane su Egzotična, Perzijska, Ragdoll, Sveta Birma, American Curl kratkodlaki, Maine Coon, Neva Masquerada, Norveška šumska, Sibirska, Selkirk Rex dugodlaki, Bengalska, Britanska dugodlaka, Britanska kratkodlaka, Burmanska, Kartuzijska, Kurilian Bobtail, Devon Rex, Ruska, Sphynx, Domaća kratkodlaka i Domaća dugodlaka mačka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 37

  • A711 09.03.2024.

    Zar samo ja vidim sličnost ako ne i copy/paste njegove pjesme od orginala Rob Zombie - Dragula. Ritam je isti, riječi počinju u isto vrijeme.

  • nec.1996 09.03.2024.

    on jako voli macke ali ne ove na 4.noge,namamili ste ga i na doru ste ga poslali greska.

  • DancingQueen 09.03.2024.

    I ja obožavam mica mace.🐈❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare