To je to što me zanima!

Baby Lasagna odlučio donirati 50.000 eura nagrade Vlade: 'To će drugima daleko više pomoći'

Marko Purišić odrekao se novčane nagrade od 50.000 eura koju mu je dodijelila Vlada. Na društvenim je mrežama poručio da će drugima taj novac puno više pomoći
Vidi originalni članak

Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, ja te novce ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga, započeo je Baby Lasagna objavu na Instagramu u kojoj je javnost obavijestio da se odriče nagrade nakon osvojenog drugog mjesta na Eurosongu.

ODLIČAN REZULTAT NA EUROSONGU ANKETA Baby Lasagna od Vlade će dobiti 50.000€. Je li to dosta ili je nagrada trebala biti veća?

- Prvi razlog, najbitniji i dovoljni, što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će taj novac daleko više pomoći - navodi Marko Purišić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatske Vlade, donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala - napisao je Lasagna na svom Instagram profilu.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • Hecata 16.05.2024.

    Bravo Marko ,prekrasna gesta !

  • Muad'Dib 16.05.2024.

    Svaka čast. Naklon do poda. Stvarno hvalevrijedna gesta. 👏🏻

  • Mr. Pickles 16.05.2024.

    Skroman i dobar 👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare