To je to što me zanima!

Avril Lavigne oglasila se nakon koncerta u Puli: 'Hvala vam!'

Avril Lavigne nastupila je u Puli, a nakon koncerta u videu je pokazala dio atmosfere. Zahvalila se obožavateljima, a prilikom koncerta priznala je da joj je čast nastupati u Puli
Vidi originalni članak

Kraljica pop-punka Avril Lavigne nastupila je u ponedjeljak navečer u pulskoj Areni u sklopu velike svjetske turneje 'The Greatest Hits Tour'. Bio je to njen prvi koncert u Hrvatskoj. Nakon nastupa pjevačica je odlučila podijeliti svoje dojmove, a na društvenim mrežama objavila je snimku s koncerta i zahvalila obožavateljima.

VELIKA SVJETSKA TURNEJA FOTO Avril Lavigne nastupila u pulskoj Areni: 'Hrvatska, idemo zajedno stvoriti djelić povijesti!'

- Hvala, Pula, Hrvatska - napisala je Lavigne uz video koji je podijelila u obliku Instagram priče.

Kasnije je još pokazala djelić atmosfere, a na videu je pokazala prepunu pulsku Arenu. 

Lavigne je stigla u Hrvatsku na krilima uspjeha svog najnovijeg albuma 'Love Sux' koji je završio pri vrhu top lista Europe, Amerike, Kanade, Japana, Australije, te pokupio mnoštvo pozitivnih kritika, postavši tako njen najbolje ocijenjen album do danas.  

PROMO Predgrupa Avril Lavigne u Puli - riječki punk rockeri Kraj Programa

- Dobra večer Hrvatska, ovo je prvi put da sam ovdje. Velika mi je čast što nastupam na ovakvom povijesno važnom mjestu, a sada idemo svi zajedno stvoriti djelić povijesti - riječi su kojima je Avril Lavigne pozdravila raspoloženu publiku u Areni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare