To je to što me zanima!

Avril Lavigne o bizarnoj teoriji da ju je zamijenila dvojnica: 'To je jednostavno smiješno...'

Brojni njezini obožavatelji tvrde da je pjevačica preminula 2003. godine te da ju je tada zamijenila dvojnica Melissa Vandella
Vidi originalni članak

Pjevačica Avril Lavigne (39) komentirala je teorije zavjere o njoj, koje već godinama kruže društvenim mrežama. Brojni njezini obožavatelji tvrde da je pjevačica preminula 2003. godine te da ju je tada zamijenila dvojnica Melissa Vandella

PREVARILI JAVNOST Nema samo Kate dvojnicu: Evo koje su slavne zvijezde navodno angažirale svoje 'kopije'...

- Mislim, meni je to jednostavno smiješno. S jedne strane, jedni kažu: 'O, moj Bože, izgledaš potpuno isto. Nisi ostarjela ni dana', a drugi ljudi onda govore da postoji teorija zavjere da to nisam ja - rekla je u podcastu 'Call Her Daddy' pa dodala:

- Iskreno, nije to tako loše. Moglo je biti i gore, zar ne? Mislim da sam dobila dobru teoriju. Ne osjećam to kao nešto negativno. Nije ništa jezivo.

Voditeljica Alex Cooper i Avril su se smijale teoriji, a Lavigne je tada dodala: 'Očito je da sam ja ja, to je tako glupo'.

Teorija se pojavila već početkom 2000-ih godina, kada su brojni isticali da je Avril angažirala dvojnicu kako bi ju zamijenila na javnim nastupima jer je ona bila iscrpljena. Pjevačica je 2002. godine objavila album 'Let Go', a obožavatelji tvrde da je godinu dana nakon objave albuma preminula.

Podsjetimo, Avril ove godine prvi put stiže u Hrvatsku. U pulskoj Areni nastupit će 17. lipnja 2024. godine, u sklopu turneje povodom promocije albuma 'Love Sux'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare