To je to što me zanima!

Ava Karabatić u suzama prodaje svoje portrete za unesrećene u BiH: 'Oprostite, emotivna sam'

Evo, sustigle su me jednostavno emocije. To je jače od mene, takva sam. Golubica mira, bijela boja. Sve vam je jasno, pričala je Ava
Vidi originalni članak

Starleta Ava Karabatić (36) objavila je na svom TikTok profilu video u kojem poziva pratitelje da kupe njezine portrete, na kojima se nalaze lica popularnih sportaša, te da će sav prihod preusmjeriti u Bosnu i Hercegovinu i obiteljima koje su stradale u razornim poplavama.

- Evo, sustigle su me jednostavno emocije. To je jače od mene, takva sam. Golubica mira, bijela boja. Sve vam je jasno... - započela je Ava.

- Svu ljubav, svu pažnju i sav, naravno, prihod od ovih portreta ide samo za jedno. Nekad su riječi suvišne pa ne bih puno duljila... Ide naravno za Bosnu i Hercegovinu - rekla je pa dramatično počela 'brisati suze'.

IZRAZILA PODRŠKU Severina pozvala milijun svojih pratitelja da pomognu BiH...

- I, hajmo, borimo se protiv poplava. Jer ovo što gledamo i proživljavamo, može se dogoditi i u našoj zemlji i zato neću dužiti. Pogledajte crteže. Zahvalila bih se anonimnim ljudima koji su došli i donirali jer su željeli pomoći - kazala je.

Ispričala se što je bila potresena.

- Oprostite što sam emotivna. U Bosni sam uvijek primljena onako kako se samo Bosanci znaju odnositi prema osobi poput mene - poručuje.

@ava_karabatic_off #avakarabatic ♬ original sound - Ava Karabatić

U pomoć unesrećenima su priskočile zvijezde. Glumac Milan Pavlović na društvenim mrežama ponudio je smještaj onima koji su ostali bez domova. 

- Ako nekome treba smještaj iz Jablanice ili okolice, ima kod mene mjesta za dvoje... Naravno bez ikakve naknade. Nemojte da vas je sram... Javite se u inbox - napisao je glumac. 

ZVIJEZDE POMAŽU UNESREĆENIMA Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...

Reagirao je i pjevač Zdravko Čolić koji je poslao kamion vode za unesrećene u poplavama te pozvao sve da budu solidarni. Kako navodi Klix.ba, u petak je u sabirni centar u Visokom već stigao dio paketa.

drugi slavni iz Bosne i Hercegovine reagirali su na tragične vijesti. Mnogi su se oglasili na društvenim mrežama kako bi podijelili apel za pomoć i izrazili suosjećanje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • herr torro 06.10.2024.

    Jel ovo neki zaheb ili sta!?🙉🥱🤮🌹😘🖕

  • beiv 06.10.2024.

    Više bi donirala prodajući sebe!

  • noelsz 06.10.2024.

    Tko koga ovdje zabava, na tuđoj nesreći

Komentiraj...
Vidi sve komentare