To je to što me zanima!

Ava Karabatić o stanju njezina oca za 24sata: 'Srce mu radi 25 posto, cijelo ljeto mu je loše...'

Ivica Karabatić cijelog se ljeta osjećao loše, a sada leži u splitskoj bolnici, priča Ava za 24sata
Vidi originalni članak

Moj otac nije u najboljem stanju. Potresena sam, ali pribrana, rekla nam je Ava Karabatić (36) nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj stoji uz oca Ivicu koji leži na bolničkom krevetu.

U BOLNICI JE Ava: 'Tata mi se bori za život'

- Cijelo ljeto mu nije bilo najbolje i dolazila je hitna. U početku smo mislili da je zbog vrućina i onda ga je majka uhvatila u nenormalnim bolovima. To nas je začudilo jer je cijeli život vitalan. On je hipohondar, ali je odbijao ići u bolnicu - priča Ava. Mislile su da ima koronu, ali onda ga je njezina majka "na silu" odvela u KBC Firule.

- Na kardiologiji su mu ustanovili da ima oštećenje srca, došlo je do dilatacije krvnih žila. Srce mu radi 25 posto. Čekamo rezultate, slika bi mu se trebala ubrzo stabilizirati - govori Ava. Kaže nam ako mu se funkcija srca ne poveća na minimalno 60 posto, morat će mu ugraditi stent ili pacemaker.

ZNAJU SE GODINAMA Ava Karabatić brani Perišića: 'S Ivanom sam se igrala u pijesku, zabio mi je gol na igralištu...'

- Jako sam vezana za njega. On je uz mene od moje prve riječi, mog prvog koraka - kaže nam Ava koja i dalje neumorno radi na pripremi izložbe karikatura proslavljenih sportaša i snima nove pjesme. 

Ne krije koliko je ponosna na sebe što je trijezna nakon liječenja na Rabu. Nekoć su joj se dani sastojali od ispijanja alkohola, a sada priprema brojne projekte.

Planira kandidaturu na predsjedničkim izborima i pjesmu pod nazivom 'Predsjednica' te ističe da je sretna radi gubitka 17 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Corona u jeku 👹 02.09.2024.

    Ubodi čuda rade

  • crowal 01.09.2024.

    A vidi lopte

  • herr torro 01.09.2024.

    A zato ti radis na 25cm!efikasno!jadan covjek,na rezervi🤔🙉💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare