To je to što me zanima!

Ava Karabatić brani Perišića: 'S Ivanom sam se igrala u pijesku, zabio mi je gol na igralištu...'

Ivan Perišić napustio je Hajduk nakon samo sedam mjeseci od dolaska na Poljud, a podržala ga je bivša reality zvijezda
Vidi originalni članak

Čitam mnoge komentare i zaista je žalosno da su sada svi protiv Perišića iz Hajduka. Kod nas vlada vjerojatno ono 'kad si dobar, onda smo svi za tebe i obratno', poručila je bivša reality zvijezda, pjevačica i spisateljica Ava Karabatić (36) nedavno na društvenim mrežama. Pokazala je portret bivšeg Hajdukovog igrača, Ivana Perišića (35), i otkrila što je s njim povezuje.

HRVATSKA - BRAZIL Ava je uživala na košarkaškoj utakmici, za 24sata kaže: 'Sada sam novinarka. Bilo je super...'

- S Ivanom sam se kao mala igrala u pijesku na igralištu jer smo bili susjedi u Omišu i uvijek je kao dijete bio discipliniran. Sjećam se da je on pucao, a ja sam branila. I da, zabio mi je gol. Podrška za Ivana - dodala je na Instagram priči.

Ivan Perišić napustio je Hajduk nakon samo sedam mjeseci od dolaska na Poljud.

- Sritno ciloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo nakon toga - poručio je nakon što ga je trener Gennaro Gattuso izostavio iz momčadi za utakmicu protiv Lokomotive (1-1).

- Prije 20 dana razgovarao sam s Perišićem. Rekao je da želi ići. Dao sam mu šansu da igra. Po 20-25 minuta. Ne smije se zaključivati po rekla-kazala pričama. Ako neki igrač želi otići, to može dovesti do krivih razmišljanja i komplikacija unutar svlačionice. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu, sutra je novi dan - rekao je Gattuso nakon utakmice s Lokomotivom.

SNIMALA U BEOGRADU Ava Karabatić pokazala kako izgleda u novom spotu: 'Kao Shakira. Izbori su me ojačali'

Novu 'životnu stranicu' okrenula je i Ava. Ove godine sudjelovala je na parlamentarnim izborima, pokušavajući ući u hrvatski sabor. Iako joj to nije uspjelo, najavila je skorije kandidature i buduće političke planove.

- Politika me strašno zanima, u srednjoj školi sam slušala predmet 'politika i gospodarstvo', a nedavno sam sudjelovala i u jednom kvizu, gdje je najviše pitanja bilo baš iz politike - rekla nam je Karabatić u ožujku.

Osim Trumpa na svjetskoj pozornici, na našoj političkoj sceni sviđaju joj se predsjednik Zoran Milanović te SDP-ov Peđa Grbin

- Milanović mi je genijalan, njegove izjave me jako nasmiju. A i ja vam jako pratim horoskop, a Milanović je škorpion pa bi se sigurno dobro složili - govorila nam je Ava, pa dodala: 'Peđa Grbin mi se isto čini odličan. Baš djeluje kao kuler'. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kid123 20.08.2024.

    Nema ko tebi nije zabio,ko je trazio on je i zabio 😂😂😂

  • Little 1 20.08.2024.

    E ova ga ispali i ostane živa🤦‍♂️

  • herr torro 20.08.2024.

    Eee curo draga,boli samo prvi gol,mreza strgana,i ulaze ko od sale!slab si golman🌹🖕

Komentiraj...
Vidi sve komentare