To je to što me zanima!

Ariana Grande pričala o filerima i rasplakala se: Prestala sam, imala sam osjećaj da se skrivam

Pjevačica poznata po mačkastim očima i naglašenim usnama, snimala je video o šminkanju i obožavateljima povjerila 'tajne' svoje ljepote
Vidi originalni članak

Pjevačica Ariana Grande (30) snimala je video kako se šminka i priznala kako je imala filere u usnama kao mlađa. Obožavateljima je pokazala kako njeguje lice i osvrnula se na kozmetičke korekcije koje je uradila na licu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imala sam filere u usnama prije nekoliko godina i radila sam botox. Prestala sam 2018. godine zato što sam osjećala da je previše. Imala sam osjećaj da se skrivam iza toga, znate - rekla je pjevačica.

Zatim je zastala i pogledala gore kako bi zaustavila suze u očima koje su navirale. 

- Nisam očekivala da ću postati emotivna . Već dugo vremena ljepota je bila za mene sakrivena i sad osjećam da nije jer sam prestala s botoxom i filerima - dodala je Ariana. 

krenula dalje Ariana Grande ljubi oženjenog 'Spužva Boba' svega nekoliko mjeseci nakon tajnog razvoda

Priznala je da se ne protivi ponovnim injekcijama u budućnosti, ali kako za sad želi prigrliti svoje 'dobro zaslužene bore od plača i smijeha'. 

Govorila je kako bi se o tajnama ljepote trebalo otvoreno govoriti.

Spomenula je vlastiti uspon slave sa 16 godina koji joj je promijenio odnos prema ljepoti.

- Naši odnosi prema ljepoti su osobni. Ako već pričamo o tajnama ljepote, pa zar nije tajna da se svi žele osjećati najbolje što možemo i biti voljeni? - zaključila je Ariana. 

NAKON DVIJE GODINE Pjevačica Ariana Grande razišla se od supruga: 'Bolje je za njih'

Podsjetimo, Ariana je početkom ove godine rastala se od Daltona Gomeza nakon nepune dvije godine braka, a sve se otkrilo nakon što se pjevačica na Wimbledonu pojavila bez prstena. A navodno je ubrzo ušla u vezu s oženjenim glumcem Ethanom Slaterom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare