To je to što me zanima!

Argentinski mediji: Liam Payne je uništio svoju hotelsku sobu, a na stolu je bio i bijeli prah...

Nedugo nakon Liamove smrti, argentinske novine objavile su navodne fotografije iz pjevačeve sobe koje prikazuju razbijen televizor i tragove praha na stolu u sobi, piše argentinski list Clarin
Vidi originalni članak

Smrt Liama Paynea, nekadašnjeg člana grupe One Direction, potresala je svijet. Pjevača su u srijedu pronašli mrtvog ispred hotela u Buenos Airesu. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli kako su zbog teških ozljeda mogli samo konstatirati smrt. 

Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu kako je do tragedije došlo malo poslije 17 sati po lokalnom vremenu. Tvrde i da se Liam ranije 'ponašao čudno u predvorju hotela'. Spominju da je 'razbio svoj laptop'.

'LIJEP JE DAN' Pogledajte što je Payne objavio na mrežama prije tragične smrti

Hotelsko osoblje pozvalo je policiju neposredno prije nego što je pjevač pao s trećeg kata. Osoblje je naglasilo kako je riječ o 'agresivnom muškarcu koji je možda pod utjecajem droga i alkohola'. Osim toga, istaknuli su da razbija stvari i hotelsku sobu te da policija treba 'hitno nekoga poslati'. Nisu znali je li gost u opasnosti. U medije je procurio i cijeli transkript razgovora s hitnom službom. 

Osoblje nije moglo ući u sobu u kojoj je Liam boravio 'dva ili tri dana'. Kad su stigli, policajac je čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela. Pablo Policicchio, direktor komunikacija Ministarstva sigurnosti Buenos Airesa, rekao je u izjavi za Associated Press kako je Payne 'pao s balkona svoje sobe'. 

Na fotografijama se vidi i bijeli prah 

Nedugo nakon Liamove smrti, argentinske novine objavile su fotografije koje navodno prikazuju Liamovu sobu, te se na njima vidi razbijen televizor i tragovi praha na stolu u sobi, piše argentinski list Clarin. Na stolu bile i šibice, ostaci spaljene svijeće te komadi aluminijske folije. 

Vlasti sad istražuju okolnosti pjevačeve smrti i provode obdukciju, rekao je Alberto Crescenti, šef državnog sustava hitne medicinske pomoći, za Todo Noticias.

Liam je u Argentini bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Iza sebe je ostavio sina Beara (7), kojeg je dobio s bivšom partnericom Cheryl Cole.

Tko je bio Liam Payne?

Rođen je 29. kolovoza 1993. godine u Wolverhamptonu. Proslavio se kao član boy benda One Direction, s kojim je postigao svjetsku slavu. Payne je kao pjevač debitirao 2008. kada je bio na audiciji za britanski 'The X Factor'.

Nakon što je eliminiran na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. i stavljen je u grupu s još četiri dečka kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena. S njim su u grupi bili Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson i Zayn Malik.

Njegov prvi singl kao solo izvođača, 'Strip That Down', izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i njime se plasirao na visoka mjesta svjetskih top ljestvica.

Album prvijenac 'LP1' objavljuje dvije godine kasnije. Na njemu je i suradnja s Ritom Orom, s kojom je Liam snimio soundtrack za nastavak filma '50 nijansi sive'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mars7 17.10.2024.

    Droga je krivac

  • herr torro 17.10.2024.

    Ma pekao kolace,prasak za pecivo,malo bio proph,pa odnijelo i prasak i njega wtf🙉🤔

  • Old Kresoje 17.10.2024.

    Jedan narkić manje. Nema štete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare