To je to što me zanima!

Antony Hopkins kupio je kuću u Istri gdje odmara s obitelji

Fondacija čiji je dioničar upravo Hopkins među vlasnicima je jedne od Dusmannovih vila, piše Jutarnji. Klijenti Dusmannovih kuća sličnog su profila kao i poznati glumac
Vidi originalni članak

Oscarovac Antony Hopkins (73) s obitelji odmara u vili koju je sagradio Nijemac Andreas Dussmann, no ne želi otkriti točnu lokaciju, piše Jutarnji list. Luksuzna vila ima oko 400 kvadrata. Fondacija čiji je dioničar upravo Hopkins među vlasnicima je jedne od Dusmannovih vila. Njegova obitelj dolazi na odmor u okolicu Grožnjana, a njegova privatnost je strogo čuvana. Klijenti Dusmannovih kuća sličnog su profila kao i poznati glumac. Žive u velikim gradovima i traže odmor u manjim državama na skrivenim mjestima. Istra je još neiskvarena, nije preizgrađena, a jeftinija je od 30 do 50 posto kad su u pitanju talijanska Toskana i Provansa. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ira27 29.03.2011.

    Ako je lollypop u pravu i ako to stvarno ovako izgleda onda mi uopće nije drago! Kog boga nisu napravili lipe kamene kuće kakve samo mi znamo izgradit, a ne ove modernističke zidine koje se niti malčice ne uklapaju u ambijent koji je prekrasan i prirodan! Ovo ja ne bi kupila da serem pare!

  • lollypop_1 29.03.2011.

    http://home.immobilienscout24.de/12602528/expose/58737528

  • 29.03.2011.

    A kad jaganjac pod pekom utihne i spusti se tiha noc....

Komentiraj...
Vidi sve komentare