To je to što me zanima!

Antonio otvara osječki tjedan 'Večere za 5': 'Nikad nisam jeo divlju svinju, ali veselim se...'

Šumarski tehničar po struci prijavio se u 'Večeru za 5' kako bi pokazao svoje kulinarsko umijeće
Vidi originalni članak

Osječki tjedan 'Večere za 5' otvorit će Antonio Kovačević koji će u Črnkovcima ugostiti svoje protukandidate - Kseniju Menkovsku, Ružu Sekeraš, Damira Harkanovca i Mladena Glavaša.

SVI ZAVRŠILI NA PRVOM MJESTU Gledatelji oduševljeni sinjskim tjednom u 'Večeri': Rasplakali ste me, vi ste ekipa za primjer

Šumarski tehničar po struci prijavio se u 'Večeru za 5' kako bi pokazao svoje kulinarsko umijeće. Za sebe bi rekao da je jednostavna osoba, da nije kritičar i da voli sve što vole mladi, u slobodno vrijeme se bavi nogometom, a voli i otići na Dravu s društvom.

- Od mene možete očekivati vrhunsku hranu, dobru cugu i dobru zabavu - rekao je Antonio.

PETI DAN Nasmijana poduzetnica zatvara sinjski tjedan 'Večere za 5'

Na popisu sastojaka s kojima će domaćim pripremati večeru našli su se fazan, gljive, divlja svinja, karfiol, grah, ananas i jogurt.

- Divlja svinja, to je nešto posebno, to se treba staviti u pac da omekša i može se pripremiti na razne načine, ali najbolje na saft - komentirala je najstarija ovotjedna kandidatkinja Ruža.

- Mislim da ću se najesti jer volim eksperimentirati s jelima, a divlju svinju nikad nisam jeo pa se veselim - rekao je Damir, a Mladen dodao:

- U načelu, jelovnik za mene, mogu reći, rođen!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KetiKaa 14.10.2024.

    Ne kaže se karfiol nego cvjetača

Komentiraj...
Vidi sve komentare