To je to što me zanima!

Antonio iz Života na vagi otkrio: 'Nikad nisam imao curu, previše volim i jako se vežem za ljude'

Antonio je u show stigao sa 151 kilogramom. Svjestan je da je puno posla pred njim, no čvrsto je odlučio dovesti se u red. Tako je na prošlom vaganju imao 141,2 kilograma
Vidi originalni članak

Antonio Krešić (21) je na prošlom vaganju u showu 'Život na vagi' priznao kako nikad nije imao djevojku. Objasnio je kako je mislio da je još prerano da bude u vezi.

'ŽIVOT NA VAGI' Trener Edo po prvi puta je bio razočaran s kandidatima na treningu: 'Najlakše je plakati'

- I zbog izgleda isto. Mislim da previše volim i jako se vežem za ljude. Bit će vremena za to - priznao je Zagrepčanin.

Otkrio je i kakvu bi djevojku volio imati:

- Koja je normalna, neiskvarena, nebitno koja boja kose – sve mi odgovora.

Kandidatima nedostaje crveno meso Što se događalo iza kulisa osme sezone Život na vagi: 'Snimanje jedne epizode traje tri dana...'

Antonio je u show stigao sa 151 kilogramom. Svjestan je da je puno posla pred njim, no čvrsto je odlučio dovesti se u red. Tako je na prošlom vaganju imao 141,2 kilograma.

- Mislio sam da ću skinuti puno više - rekao je.

Na vrijeme je osvijestio da se mora pokrenuti i početi raditi na sebi kako mu se uobičajene stvari koje rade njegovi vršnjaci ne bi činile nedostižnima. Uplašio se i za zdravlje, pa se odvažio na sudjelovanje u 'Životu na vagi'.

- Bojim se da ću se razboljeti i nadam se da će moj ulazak u show sve promijeniti, to je velika prekretnica u mom životu - priznao je Antonio, kojem najviše smeta kad se ljudi okreću za njim i komentiraju njegove kilograme.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare