To je to što me zanima!

Antonija Blaće čestitala je Donni Vekić na osvojenom srebru: Ja ću navijati i dalje, što vi kažete?

'Apsolutno bravo za Donnu, preponosni smo', 'Čestitke od srca', 'Čestitam, bravo Donna kraljice', fanovi nisu skrivali oduševljenje u komentarima
Vidi originalni članak

Divna Donna Vekić. Čestitamo na prvoj hrvatskoj ženskoj olimpijskoj medalji. S guštom smo navijali, navijat ćemo i dalje. Što vi kažete?, poručila je voditeljica Antonija Blaće (44) na Instagramu nakon što je Vekić u subotu osvojila srebro na Olimpijskim igrama u Parizu.

SLAVE GODIŠNJICU BRAKA Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić imaju poseban razlog za slavlje: 'Ljubav, ostani takva kakva jesi'

'Apsolutno bravo za Donnu, preponosni smo', 'Čestitke od srca', 'Čestitam, bravo Donna kraljice', fanovi nisu skrivali oduševljenje u komentarima.

Inače, od Vekić je u subotu bila bolja kineska tenisačica Qinwen Zheng.

- Iskreno, malo sam trenutno razočarana, ali moram biti ponosna i sretna na sve što sam napravila ovaj tjedan, imam medalju, Hrvatska ima medalju - rekla je Donna, koja je u finalu OI-ja izgubila od Zheng 0-2 (2-6, 3-6).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jura4987 03.08.2024.

    Donna, to ti je vrh! Blacka ti čestitala! To je kao da si u engleskoj dobila red brtanskog carstva. Red Danice nije ravan. Popišanka ti čestitala.

  • 03.08.2024.

    Ako joj je Blace cestitala ,to je to.Poslije te cestitke,sve cestitke su nebitne.

  • Old Kresoje 03.08.2024.

    Jako važno

Komentiraj...
Vidi sve komentare