To je to što me zanima!

ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?

Vlada je Baby Lasagni odlučila dodijeliti 50.000 eura nagrade nakon odličnog drugog mjesta na Eurosongu. No, on je poručio kako taj novac može drugima puno više pomoći i odlučio ga donirati
Vidi originalni članak

Vlada je danas održala sjednicu na kojoj se našao i Prijedlog odluke o dodjeli novčane nagrade Marku Purišiću, poznatijem kao Baby Lasagna. Vlada ga je odlučila nagraditi s 50.000 eura nakon što je ostvario povijesni uspjeh od samostalnosti Hrvatske na Eurosongu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marko se nakon toga javio i rekao kako nagradu ne može prihvatiti te odlučio iznos donirati. Zamolio je premijera i Vladu da iznos od 25.000 eura doniraju Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'.

Također, ostalih 25.000 eura Marko bi volio donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb.

ODUŠEVLJEN POTEZOM Plenković o Baby Lasagni: 'Znao sam da će on to donirati. Bit će kako je i dogovoreno. Sjajan je'

Marko je svoju odluku objasnio za Večernji list.

POŽELIO MU SVE NAJLJEPŠE Vlado Kalember prognozirao je Baby Lasagni svjetsku karijeru: 'Za njega je bolje što je drugi'

- Iznimno sam sretan što sam stavljen u situaciju u kojoj mogu pomoći bližnjima. Mnogi bi pomogli i učinili isto na mome mjestu ali nisu u prilici, pa neka i u njihovo ime ova donacija pronađe put do potrebitih. Zahvaljujem se još jednom Vladi RH koja je prepoznala moj rad i rad moga tima te nam pružila priliku da učinimo lijepu stvar za naše malene. Meow - poručio je Marko.

 
Idi na 24sata

Komentari 76

  • Talični-Tom 17.05.2024.

    Vidi se da je mlad, zelen i naivan! Nema još pojma o životu i društvu u kojem živi. Kakvo doniranje u Hrvatskoj, kome i zašto!?? Ovo je zemlja kriminalaca koji od države kradu milijarde, a ti toj državi daješ i to malo love što si zasluženo dobio!!! Mali, ne radi to, naučit će te život pameti, razočarat ćeš se!

  • madgalico 17.05.2024.

    Ovu anketu je sastavio hdzovac kojem nije jasno kako netko moze donirati novac umjesto da zadrži taj i jos malo ukrade cim se ukaže prilika.

  • škorpion1980 17.05.2024.

    Paula jel bi ti uzela?

Komentiraj...
Vidi sve komentare