To je to što me zanima!

ANKETA Počela je druga sezona serije 'I tek tako', ali neki nisu oduševljeni: 'Ovo više nije to...'

Inače, osim Samanthe, u drugoj sezoni trebao bi se vratiti i lik Aidana Shawa, još jedne Carriene ljubavi
Vidi originalni članak

Nakon što je prva sezona nastavka popularne serije iz 90-ih 'Seks i grad' mnoge ostavila razočaranima, čini se da ni druga sezona nije oduševila gledatelje.

TENZIJE IZMEĐU GLUMICA Lik Samanthe vraća se u 'Seks i grad', oglasile su se i kolegice: Nije u pitanju nikakva pomirdba

Nastavak serije 'I tek tako' prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) kroz nove prepreke u 50-ima. Početak prve sezone šokirao je gledatelje smrću Carrienog supruga Mr. Biga, odnosno Face, a kasnije su se gledatelji razočarali kada je Miranda napustila dugogodišnjeg supruga Stevea zbog romanse s nebinarnom komičarkom Che. 

'Pretenciozno i dosadno', 'Moraju se malo razvedriti', 'Nova serija je loša', 'Voljela sam Seks i grad, ali osjećam kao da to više nije ta serija' - bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, u drugoj sezoni velike reakcije izazvao je i povratak lika Samanthe, odnosno glumice Kim Cattrall koja se nije pojavila u prvoj sezoni zbog tenzija s ostalim likovima. 

Cattrall je potajno snimila scenu nakon što je prethodno tvrdila da se nikada više neće vratiti ulozi Samanthe Jones. Kako navodi Daily Mail, u sceni ćemo vidjeti Carrie kako razgovara sa Samanthom preko telefona.

A TEK JE POČELO Seks se vraća u 'Seks i grad': Već u prvoj epizodi gledatelje iznenadile 'vruće' scene...

Osim Samanthe, u drugoj sezoni trebao bi se vratiti i lik Aidana Shawa (John Corbett), još jedne Carriene ljubavi.

ANKETA

 
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kukuriku22 28.06.2023.

    Nerviraju me "oni" Che

Komentiraj...
Vidi sve komentare