To je to što me zanima!

ANKETA Ovo su nove emisije i serije domaćih televizija: Koja je po vašem mišljenju najbolja?

Ispred malih ekrana preko tjedna, ali i vikenda, javnost ima priliku gledati pregršt novih dokumentarnih serija i zabavnih emisija
Vidi originalni članak

Gledatelji na malim ekranima od kraja kolovoza mogu pratiti televizijsku seriju 'San Snova' na RTL-u. Dramska serija s elementima humora prati život mladog nogometaša Alena Stošića, koji zbog ozljede mora odustati od obećavajuće karijere, ali i mnoštvo likova upletenih u njegov život koji se njegovom karijerom na ovaj ili onaj način pokušavaju okoristiti.

Osim toga, subota je rezervirana za sve ljubitelje glazbe. U novom showu 'Superstara', žiri kojega čine Filip Miletić, Tonči Huljić, Severina i Nika Turković, koji imaju veliki zadatak ispred sebe - pronaći novu zvijezdu. U prethodne dvije emisije javnost je mogla čuti mlade talentirane pjevače, a bilo je tu i onih koji se nisu proslavili.

S druge strane, Nova TV već desetu godinu zaredom traži 'Supertalent'. Maja Šuput prva je pritisnula zlatni gumb i četvoricu braće iz Italije, 'Esteriore Brothers' poslala direkt u polufinale.

PONOSNI SU Glumci nove serije 'San snova' nakon prve epizode: 'Presretni smo, slijedi još puno avantura'

Isto su u prethodnoj epizodi mladoj Emini osigurali voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan. Žiri, među kojima su i Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek svjedočili su zanimljivim točkama, od gutanja mačeva, akrobacija do moljenja na latinskom jeziku.

Kao šlag na torti, odnosno za kraj vikenda, svi kvizaši mogu uživati u novim epizodama 'Superpotjere'. Dobro poznati lovci koje čine Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić na samom početku nove sezonu bili su poraženi od strane Dominika Hrestaka koji je svojim znanjem osvojio 9 000 eura.

Posljednjih dana i HRT je predstavio svoje novitete. Nova serija Roberta Knjaza, 'Knjazalište' donosi nepoznate pojedinosti o poznatim protagonistima, a dotiče se i tragičnih tema poput izumiranja domaćih bauštelaca i kumica, otvara nam uši za poteškoće gluhih i razbija stereotipe o starim osobama.

U prvoj epizodi putujuće Knjazalište prikazalo je najveće romsko naselje Parag i ugostilo Vedrana Ćorluku i njegovu suprugu Franku. I dok su romske WAGsice Franki dijelile ljubavne savjete, Čarli je svoje nogometno znanje dijelio s igračima NK Parag, a snašli su se i u skupljanju starog željeza.

NOVI SERIJAL Knjaz opet pun iznenađenja: U ponedjeljak kreće 'Knjazalište', Ćorluka i Franka idu u Parag...

Dokumentarna serija koja je naišla na pozitivne reakcije je ona autorice Maje Tokić i Nataše Kraljević Kolbas, 'Planine'. U prvoj epizodi protagonistica Doris Pinčić Guberović u tri dana prošla je Premužićevu stazu, najpoznatiju velebitsku dugu 57 kilometara.  Društvo su joj pravile dvije Slavonke - novinarka Mirjam Jukić i umirovljena vojnikinja Vera Ivezić, obje oboljele od multiple skleroze.

Još jedna nova HRT-ova serija koja je također naišla na brojne reakcije bila je i 'Gora'. Serija je to bazirana na avanturama članova Hrvatske gorske službe spašavanja, a započela je s prikazivanjem u ponedjeljak navečer.

PODIJELITE MIŠLJENJE ANKETA 'General' ili 'Gora', koja vam je televizijska serija bolja?

Mještani u Lokvama su imali prvi priliku gledati seriju i tada je pokupila pozitivne reakcije, dok je nakon prve epizode na televiziji dobila negativne.

Čini se da je publika najviše zamjerila nerazumljivost dijaloga i zapleta. Što vi mislite i koja je to serija ili emisija koja će vas 'prikovati' pred male ekrane?

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ŠTEF75 30.10.2023.

    "Knjazalište" bi se trebalo zvati " KENJALIŠTE "

  • Miške 11.10.2023.

    Najbolja reportaža što sam u životu vidio JE REJKJAVICK Martine Valiđić.

  • JA SAM TAJ 06.10.2023.

    Najgledaniji je bio super shou sa severinom u glavnoj ulozi. Očekujem da uskoro opet snimi ali mislim da bi danas gledanost bila znatno manja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare