To je to što me zanima!

ANKETA Je li plesni studio Step 'n Jazz zaslužio zlatni gumb?

Dubrovački plesni studio uspio se plasirati direktno u polufinale 11. sezone 'Supertalenta', a natjecali su se i prije pet godina kada su dospjeli u finale
Vidi originalni članak

Plesni studio Step 'n Jazz dolazi iz Dubrovnika, a svojom koreografijom osvojili su zlatni gumb 'najstrože' članice Supertalent žirija - Martine Tomčić. Tako su uspjeli plasirati se u polufinale jedanaeste sezone popularnog showa, a mnogim gledateljima plesni studio poznat je i iz sedme sezone kada su dospjeli do finala!

Plesne skupine često su na meti kritika gledatelja ovog showa jer smatraju da upravo plesne skupine zbog broja natjecatelja imaju veće šanse za prolazak dalje.

Podsjetimo, prije pet godina Step 'n Jazz prošli su dalje u finale, a nastup je posebice oduševio Maju Šuput koja je i tada sjedila u žiriju. 

OSVOJILA ZLATNI GUMB Alina Hriškova iz 'Supertalenta' za 24sata: 'Gubim puno kose na nastupima i to me jako boli...'

- Ekipa, vi ne da ste razvalili, pomeli ste pozornicu! Sviđaju mi se kostimi, toliko su efektni, toliko izgledate senzacionalno - rekla je Maja tada.

TALENTIRANA DRNIŠANKA Sjećate se nje? Pobijedila je u Supertalentu, a sada je ispala iz IDJ showa: 'Zaslužila sam to...'

No, mislite li da su zaslužili Martinin zlatni gumb? 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Pahuljica 48 14.10.2024.

    Kćer od Martine pleše step,pa onda čemu čuđenje

  • unkow 14.10.2024.

    namješteno

  • marko250 14.10.2024.

    Po meni profi plesne skupine nebi smjele na takav show isto kao ni profesionalni kuhar na večeru za 5 ili masterchef. ne kažem da pripadnici plesnih skupina nemaju talenta ali to su klubovi koji više puta tjedno imaju treninge. Najbolje da se onda prijave zagrebačke mažoretkinje i pometu pod sa svima. Ako se već ocjenjuje talent onda je pobjednik trebao biti onaj lik koji je sa "mikijem" naslikao Šuputicu, to malo tko na svijetu može.

Komentiraj...
Vidi sve komentare