To je to što me zanima!

ANKETA Baby Lasagna od Vlade će dobiti 50.000€. Je li to dosta ili je nagrada trebala biti veća?

Baby Lasagna bio je na korak do osvajanja Eurosonga, no završio je drugi. Vlada ga je odlučila nagraditi za odličan rezultat na natjecanju, kao i za promidžbu Hrvatske
Vidi originalni članak

Tehnička Vlada odlučila je Marku Purišiću, odnosno Baby Lasagni, dodijeliti 50.000 eura zbog njegovog uspjeha na Eurosongu te promidžbu Hrvatske. Andrej Plenković, tehnički premijer, čestitao mu je na drugom mjestu na tom natjecanju te dodao kako se radi o najvećem uspjehu Hrvatske. 

BUBNJAR BABY LASAGNE Matija nakon Eurosonga ide na državnu maturu: 'Zahvalan sam na prilici, čekam da sve sjedne'

- Zahvaljujemo Zagrebu na prekrasnom dočeku, i Umagu, bile su to zaista prekrasne slike uspjeha jednog mladog čovjeka i mi mu zaista želimo puno, puno uspjeha u daljnjem radu - rekao je Plenković. 

 

Usporedbe radi, Vlada olimpijsko zlato u pojedinačnim sportovima nagrađuje s 27.650 eura, svjetske prvake u olimpijskim sportovima na prvenstvima koje se održavaju svake četiri godine s 15.950 eura, a na onima koje se održavaju svake dvije godine s 14.350 eura. Toliko su dobili hrvatski vaterpolisti za zlato na ovogodišnjem SP-u u Dohi.

SVEČANI DOČEK FOTO Baby Lasagnu sugrađani dočekali s vriskovima: Pjevao se i plesao 'Rim Tim Tagi Dim'

Baby Lasagna i njegov hit 'Rim Tim Tagi Dim' osvojili su brojna srca, ali i top ljestvice. O njegovoj popularnosti govori i činjenica da je svoj prvi samostalni koncert na Šalati rasprodao u svega 4,5 minute, a da su nakon toga dodana još dva datuma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 59

  • pinokio12 16.05.2024.

    hadezeovci mu nisu dali na doru a sad ga nagrađuju s necim..hahahahaha

  • fui24h 16.05.2024.

    Istom mjerom treba kazniti dorin žiri. Tko zna koliko su prirodnih talenata uništavali od 1993

  • maracosi 16.05.2024.

    Zakaj niste objavili kaj je marko odgvorio plenkovicu preko instagram da se taj novac donira u humanitarne svrhe jos je i naveo ustanove te takoder reko da ne zeli prihvatiti taj novac

Komentiraj...
Vidi sve komentare