To je to što me zanima!

Anica Kovač: Zamislili smo da večera bude ležerna poput nas

Anica je odabrala Humanitarnu udrugu fra Mladen Hrkač za destinaciju na koju će otići novac prikupljen na večeri. Za lijepo druženje pripremit će švedski stol
Vidi originalni članak

Projekt 'Blessfood - večera s porukom' nezaustavljivo grabi dalje prema cilju da spoji prvoklasne gastro doživljaje i potakne kulturu druženja te pritom djeluje humanitarno i pomogne što većem broju onih, kojima je pomoć prijeko potrebna. Bračni par Kovač, Anica i Robert, još od kada je projekt bio u povojima bili su idealni kandidati za akciju, jer osim što su bivša hrvatska missica i proslavljeni nogometaš poznati kao veliki dobrotvori, već neko vrijeme uspješno vode restoran Vallis u Sesvetama.

Anica Kovač će na svoju večeru pokušala prenijeti karakter i stil koji zajedno sa suprugom njeguje i inače u restoranu Vallis. 

- Mi smo zamislili da to bude jedna ležerna i spontana večera, baš onakva kakvi smo i mi. Zato će gastronomski dio biti vezan za švedski stol kako bi u prvi plan došlo druženje svih prisutnih i kako humanitarni karakter ove večere ne bi pao u drugi plan - kazala je Anica, koja je odabrala Humanitarnu udrugu fra Mladen Hrkač kao destinaciju na koju će otići novac prikupljen na večeri u Vallisu.

- Švedski stol će se sastojati od svega onoga što inače imamo u ponudi. Naš cilj je ponuditi gostima jela sa sezonskim namirnicama koja su pristupačna cijenom, u kojoj svi mogu uživati i na kraju bez obzira što naručili kazati da su siti - rekla je bivša prva pratilja Miss svijeta koja bi hranu u Vallisu okarakterizirala kao nešto drugačiju, zanosnu, posebnu, kvalitetnu.

Za to su prema njenim riječima najzaslužniji djelatnici restorana, koji su joj kao obitelj i s kojima je jako zadovoljna. 

- Zna biti jako naporno u restoranu i nekad mi je žao što gosti ne vide kako se svi trude u kuhinji da im pruže savršeno iskustvo - dodala je.  

Anica kaže kako inače najviše voli jela na žlicu i salate, odnosno zdrava jela od kojih se najede, ali se ne ustručava ni pojesti nešto kaloričnija, teža jela. 

- Ne pazim previše na to što jedem, u smislu da brojim svaku kaloriju. Jedem ono što mi se tog trenutka jede, ali jako mi je bitno da djeca jedu zdravo i da s njima i Robertom objedujem za istim stolom. Volim jesti, volim hranu i volim društvo, a mislim da je posebna stvar kada se obitelj svaki dan okupi za stolom - zaključila je Anica kojoj smeta što ljudi više ne uživaju u hrani zajedničkim objedima pa će ova večera u Vallisu, koja će se održati 28. travnja, poslužiti kao odlična prilika za upoznavanje i druženje te promicanja kulture stola. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nikluk20 30.01.2016.

    nisam znao da zna kuhat išta osim janjetine...i to na ležerni način :P u šatoru :P

  • mjato 06.07.2015.

    ona ležerna? bila sam jednom prilikom na javnom mistu metar od nje, jadnom robertu je ispirala mozak zato šta je on bio u centru pažnje, a ne ona, pa je glumatala i zanovijetala da bi na kraju išla od njega i stala na srid ceste sama i glumatala suze a on jadničak, papučar trka za njoj, grli, tješi....

  • djkicks 19.06.2015.

    Od kad je čiščenje ležerno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare